Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 21 Ağustos 2017 - 11:43 Yorum: 0

Zonguldak’ta uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Zonguldak İl emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Ekipleri tarafından bir iş yerine düzenlene operasyonda sentetik...

Zonguldak’ta uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Zonguldak İl emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Ekipleri tarafından bir iş yerine düzenlene operasyonda sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube ekipleri, Asma Mahallesi'nde bir iş yerinde uyuşturucu madde kullanıldığı ve satıldığı istihbaratı üzerine operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında iş yerinde yapılan aramada içime hazır halde 10 gram sentetik uyuşturucu maddesi bonzai ele geçirilirken, 29 yaşındaki Cahit K., 26 yaşındaki Cumhur A. ve 20 yaşındaki Alperen T.'de gözaltına alındı. Emniyette sorguları tamamlanan Alperen T. İle Cahit K. savcılık talimatı ile serbest bırakılırken, Cumhur A. ise çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili olarak savcılığın başlattığı soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber