Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Haziran 2016 - 12:23 Yorum: 0

Zonguldak’ta Yoğun Sis

Zonguldak'ta sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis görüş mesafesini düşürdü.

Zonguldak’ta Yoğun Sis

Zonguldak'ta sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis görüş mesafesini düşürdü. Yoğun sis etkisini sürdürürken ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

Zonguldak kent merkezinde sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis Milli Egemenlik Caddesi ve Site Mahallesi'nde yoğunluğunu artırdı. Sis nedeniyle cadde trafiğinde görüş mesafesi düştü. Üç gündür gündüz ve akşam saatlerinde etkisini sürdüren sis, nedeniyle adeta göz gözü görmedi. Açıkta bekleyen bazı yük gemileri de sis içerisinde kaldı. Gece saatlerinde başlayan yoğun sis sabah saatlerinde de yoğunluğunu sürdürdü. Sis nedeniyle görüş mesafesi de 30 metreye kadar düştü. Sisin bulutlarla buluşmasıyla ortaya kartpostallık görüntüler de çıktı. Meteoroloji yetkilileri de günler öncesinden yaptıkları tahminle sisin birkaç gün daha aralıklarla etkisini sürdüreceğini belirttiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber