Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Ocak 2017 - 22:03 Yorum: 0

Zonguldak’taki FETÖ davası

Zonguldak'ta FETÖ/PDY soruşturması kapsamında başlayan 84 sanıklı duruşmada 12 sanığın ifadesi alındı.

Zonguldak’taki FETÖ davası

Zonguldak'ta FETÖ/PDY soruşturması kapsamında başlayan 84 sanıklı duruşmada 12 sanığın ifadesi alındı.

Zonguldak'ta aralarında FETÖ'nün elebaşısı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 15'i firari 84 sanıklı davanın ilk duruşması tamamlandı. Soruşturmada tutuklu 69 sanık 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. 8 saat süren duruşmanın iki saati kimlik tespiti ile tamamlandı. Duruşmada ayrıca 200 sayfalık iddianameye de yer verildi. "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs", "Silahlı terör örgütüne üye olmak", "Dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık", "Terörizmin finansmanının önlenmesi hakkındaki kanuna muhalefet" suçlamalarıyla hakim karşısına çıkan tutuklu sanıklardan 12'sinin ifadesi tamamlandı.

Tutuklu sanıklar suçlamaları kabul etmedi. Ağırlaştırılmış müebbet ile çeşitli miktarlarda hapis cezası ile cezalandırılması talep edilen tutuklu sanıkların tamamının ifadesi alınamaması sebebiyle duruşma yarına ertelendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber