Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Aralık 2017 - 15:23 Yorum: 0

Zorla senet imzalattıkları kadınları fuhuşa sürükleyen şebeke çökertildi

İstanbul'da tehdit ve şantajla senet imzalattırdıkları kadınları fuhUşa sürüklediği ileri sürülen şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda 9 kişinin...

Zorla senet imzalattıkları kadınları fuhuşa sürükleyen şebeke çökertildi

İstanbul'da tehdit ve şantajla senet imzalattırdıkları kadınları fuhUşa sürüklediği ileri sürülen şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda 9 kişinin gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, önderliğini Hakan A.'nın yaptığı suç örgütünün, şantaj ve tehditle senet imzalattırdıkları çok sayıda kadını fuhuşa zorladıkları ihbarı üzerine çalışma başlattı. Emniyet güçleri, söz konusu çalışma kapsamında bu sabah saatlerinde daha önceden belirlenmiş bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan baskınlarda şebeke lideri Hakan A.'nın da aralarında olduğu 9 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şubesine götürülen zanlıların polisteki işlemleri sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber