Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 20 Kasım 2018 - 23:08 Yorum: 0

Zvezdan Mitrovic: “Her iki takım da iyi bir mücadele sergiledi”

ULEB Avrupa Kupası C Grubu 8. hafta müsabakaları kapsamında Türk Telekom'u 83-78 mağlup eden LDLC Asvel'de Başantrenör Zvezdan Mitrovic, agresif oyunlarının...

Zvezdan Mitrovic: “Her iki takım da iyi bir mücadele sergiledi”

ULEB Avrupa Kupası C Grubu 8. hafta müsabakaları kapsamında Türk Telekom'u 83-78 mağlup eden LDLC Asvel'de Başantrenör Zvezdan Mitrovic, agresif oyunlarının olumlu etki yaptığını belirterek, "Oyunun sonunda geçiş oyunlarından sayılar bulduk ve kazanmayı bildik" dedi.

Basketbolda ULEB Avrupa Kupası C Grubu 8. hafta karşılaşmasında Türk Telekom, Fransa'nın LDLC Asvel takımıyla karşı karşıya geldi. Konuk ekibin 83-78 üstünlüğüyle sonlanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan LDLC Asvel Başantrenörü Zvezdan Mitrovic, her iki takımın da iyi bir mücadele sergilediğini söyledi.

Türk Telekom'un karşılaşmaya çok iyi başladığını vurgulayan Mitrovic, "3 sayılık atışlarda yüksek yüzdeyle giriş yaptılar. 2. çeyrekten itibaren daha agresif oynamaya başladık. Oyunun sonunda da geçiş oyunlarından sayılar bulduk ve kazanmayı bildik" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber