Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 23 Mart 2023 - 17:33 Yorum: 0

1.lig yolunda Körfezin İncilerine taraftar desteği

Çanakkale'de düzenlenen Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi Final Grubu karşılaşmalarında mücadele eden Burhaniye Belediyespor'un Cuma oynayacağı kritik...

1.lig yolunda Körfezin İncilerine taraftar desteği

Çanakkale'de düzenlenen Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi Final Grubu karşılaşmalarında mücadele eden Burhaniye Belediyespor'un Cuma oynayacağı kritik maç için Burhaniye'den taraftarlar için otobüs kaldırılacak.

25 Mart Cumartesi günü; Çanakkale Anafartalar Spor Salonunda düzenlenen Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi Final Grubu karşılaşmalarında 1. Lige çıkmak için yarışan Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol takımı yarın Zonguldak Spor Basket67 ile karşı karşıya gelecek. İlk ikiye girmek için önem arz eden kritik mücadelede Burhaniye Belediyesi'nce takıma destek için gitmek isteyen taraftarlar ücretsiz olarak Belediye Hizmet Binası önünden sabah 09.00'da Çanakkale'de oynanacak maça götürülecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber