Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 07 Eylül 2023 - 14:51 Yorum: 0

10. Nif Yörük Oyunları Şenliği Pazar Günü yapılacak

Fethiye’nin Nif Mahallesi’nde 10.’su düzenlenecek olan Geleneksel Nif Yörük Oyunları Şenliği 10 Eylül Pazar günü yapılacak.Nif Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği Nif Köyü 10. Geleneksel Nif Yör...

10. Nif Yörük Oyunları Şenliği Pazar Günü yapılacak

Fethiye’nin Nif Mahallesi’nde 10.’su düzenlenecek olan Geleneksel Nif Yörük Oyunları Şenliği 10 Eylül Pazar günü yapılacak.
Nif Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği Nif Köyü 10. Geleneksel Nif Yörük Oyunları Şenliği’nde çeşitli yarışmaların düzenleneceği belirtildi. 10 Eylül Pazar günü sabah saatlerinde başlayacak olan yarışmaların gün boyu süreceği belirtildi. Yarışmaların ardından İsmail Peynirci, Adem Zorlu, Aysun Karasaçlı, Talip Demirci, Medet Topçu ve Sabahattin Kundakçı’nın konseriyle devam edecek şenlikte konseriyle devam edecek. Şenlik Çankırılı Şaban adıyla tanınan Şaban Gürsoy’un sahnesi ile tamamlanacak.
Nif Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Yalçın, tüm vatandaşları şenliğe davet ederek, “10.’sunu düzenlediğimiz Yörük şenliğimizde eğlenceli yarışmalar olacak. Akşam ise birbirinden değerli sanatçılarımızın konserleri olacak. Kimse bu şenliği kaçırmasın. Herkesi bekleriz” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber