Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 29 Mart 2023 - 16:38 Yorum: 0

107 kilometre hıza ulaşan şiddetli fırtına çatıları uçurdu

Muş'ta dün geceden itibaren etkili olan yağmur, dolu ve hızı saatte 107 kilometreye ulaşan şiddetli fırtına nedeniyle birçok evin çatısı uçtu.

107 kilometre hıza ulaşan şiddetli fırtına çatıları uçurdu

Muş'ta dün geceden itibaren etkili olan yağmur, dolu ve hızı saatte 107 kilometreye ulaşan şiddetli fırtına nedeniyle birçok evin çatısı uçtu.

Muş'ta etkili olan kuvvetli fırtına yaşamı olumsuz yönde etkilerken, birçok evin çatısını da uçurdu. Fırtına nedeniyle çatıdan kopan sac ve kereste parçaları 2 okul ve Muş Devlet Hastanesinin bahçesine savruldu. Ayrıca bir okulun ise çatısı tamamen uçtu. Yaşanan fırtınada öğrenci ve hasta yakınlarının bahçede olmaması büyük bir faciayı önledi. Yaşanan fırtınadan dolayı sanayideki iş yerinde çalıştığı esnada başına tabela düşmesi sonucu yaralanan bir kişi ise Diyarbakır'a sevk edildi.

Şiddetli fırtınanın çatıları uçurduğunu ifade eden vatandaşlardan Turan Akın, hastane bahçesinde bulunanlar son anda düşen sac parçalarından kurtulduklarını belirterek, "Ben bu sitede oturuyorum, şiddetli rüzgâr nedeniyle çatılarımız uçtu. O anda bahçede bulunanlar son anda kurtuldu. Uçan çatılar site ve hastane bahçesine düştü, şans eseri kimse yaralanmadı. Fırtına devam ediyor her an çatı uçabilir" dedi.

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, rüzgarın saatteki hızının yer yer 107 kilometre ulaştığı belirtildi. Yetkililer, rüzgar ve fırtınanın yarın akşama kadar devam edeceğini ve vatandaşları dikkatli olmaları istenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber