Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 05 Temmuz 2023 - 12:10 Yorum: 0

Yalova sahilleri aralıksız temizleniyor

Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü doğu sahil bandı, Gazipaşa Caddesi ve Bad Godesberg Parkı kıyı şeridinde temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Yalova Belediyesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda her iki sa...

Yalova sahilleri aralıksız temizleniyor

Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü doğu sahil bandı, Gazipaşa Caddesi ve Bad Godesberg Parkı kıyı şeridinde temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Yalova Belediyesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda her iki sahil kesiminde bulunan kumsalda, kumsal temizle aracı ile sahiller temizlenirken, kepçe ile de kıyıya vuran yosunlar kıyı şeridinde toplanıyor. Ayrıca ekipler kayalık bölgelerde ve Bad Godesberg parkı kısmında yosun temizliği yapıyor.
Vatandaşların yoğun olmadığı saatlerde temizlik çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten yetkililer, “Belediyemiz envanterinde bulunan traktör, kumsal temizleme ve yine kumsal temizlemede kullanılan tırmık ile vatandaşlarımızın yoğun olmadığı saatlerde kumsallarımızı temizliyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalarda ayrıca sahil kısmına ve kayalık alanlarda bulunan yosunların temizlemesini yaparak oluşabilecek kokunun önlemlerini alıyoruz” açıklamasında bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber