Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:50 Başkan Sandıkçı: "Bu yıl da üniversiteyi yeni kazanacak olan tüm öğrenciler...14:48 Başdeğirmen: "8 bin 500 metrekare alana modern bir Engelsiz Gençlik ve Yaşa...14:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz’ ayında emekli maaşlarını masaya yatıracağız...14:46 Bakan Özhaseki: "Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturm...14:43 Çemişgezek’te yaban keçileri ilçe merkezine indi14:43 ABD’den Kuzey Kore’nin silah programını destekleyen 6 kişiye yaptırım14:42 Karaman’da seçim güvenliği toplantısı14:42 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Havalimanı-Halkalı metrosunu önümüzd...14:40 Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi14:40 Kahramanmaraş’ta "6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı" yapıldı14:39 Akaryakıtın sızdığı Sapanca Gölü’nden sevindiren detaylar: "Su içilebilir"14:37 Belekoma Tayfa ihtiyacı sahibi 120 haneye ulaştı14:35 Diyarbakır’da okul temizliği yapan 14 öğrenci zehirlendi14:34 Beyaza bürünen "Nemrut’un Develeri" görsel şölen oluşturdu14:32 Bayram Taşkın: "Bu enkazı ancak güçlü bir hükümet ayağa kaldırabilir”14:31 Malatya’da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı14:31 Muğla seçim güvenliği toplantısı yapıldı14:31 Carlos Vinicius: "Kurduğumuz aile ortamı ile şampiyon olacağımıza inanıyoru...14:30 Adıyaman’dan Gazze’ye 10 bin bebek zıbını yola çıktı14:30 Avrupa Spor Şehri Kayseri’de Spor AŞ’nin 2’nci bahar dönemi spor okulları k...
Sami Er
Yerel 06 Ekim 2022 - 12:55 Yorum: 0

15 haneli mahalle içme suyu ihtiyacını eşeklerle su taşıyarak karşılıyor

Afyonkarahisar merkeze bağlı Çayırbağ beldesinde 15 haneli bir mahalle içme sularının olmadığını kaydederek, belde merkezine yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta...

15 haneli mahalle içme suyu ihtiyacını eşeklerle su taşıyarak karşılıyor

Afyonkarahisar merkeze bağlı Çayırbağ beldesinde 15 haneli bir mahalle içme sularının olmadığını kaydederek, belde merkezine yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta olmalarına rağmen su ihtiyaçlarını çeşmelerden su taşıyarak karşıladıklarını belirttiler.

Çayırbağ Huzur Mahallesi Muhtarı İsmail Çetin, bölgede su probleminin uzun yıllardır devam ettiği kaydetti. Bölgede 15 hane bulunduğunu ve büyük çoğunluğunun besicilik ile uğraştıklarını kaydeden Çetin, "Sorunu defalarca belediyeye ilettik ama karşılık bulmadı. Şebeke suyu gelmedi. Belediye şebeke suyu getirilmemesinin nedenini ise "oraya su getirmenin maliyeti çok yüksek" diyerek açıklıyor. Şuanda o bölgede vatandaşlar eşeklerle çeşmelerden su taşıyarak ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyorlar ancak çeşmelerde son günlerde çok az akmaya başladı. Çeşmelerde kurursa nasıl su ihtiyacının karşılanacağı bilinmiyor" dedi.

Öte yandan, Çayırbağ Belediyesi yetkilileri, bölgeye şebeke suyu götürülmesinin programa alındığını ancak kaynak beklenildiğini ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber