Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Şubat 2023 - 18:43 Yorum: 0

156 yaralı daha gemiyle Mersin’e getirildi

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaralanan 156 depremzede, Milli Savunma Bakanlığına bağlı TCG İskenderun gemisi ile bugün akşam saatlerinde Mersin'e...

156 yaralı daha gemiyle Mersin’e getirildi

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaralanan 156 depremzede, Milli Savunma Bakanlığına bağlı TCG İskenderun gemisi ile bugün akşam saatlerinde Mersin'e getirildi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde yıkımlara yol açan depremlerde arama ve kurtarma çalışmaları devam ederken, en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da enkazdan çıkarılan yaralılar askeri gemiyle Mersin'e taşınıyor. Dün 95 yaralıyı Mersin'e getiren TCG İskenderun gemisi, depremzedeleri indirdikten sonra gece geç saatlerde tekrar İskenderun Limanı'na gİtti.

TCG İskenderun gemisi, İskenderun'dan aldığı 156 yaralı ve 43 refakatçi ile birlikte bugün akşam saatlerinde Mersin Limanı içerisindeki Akdeniz Bölge Komutanlığı rıhtımına demirledi. Gemideki yaralılar, yine sedyelerle hazır bekleyen ambulanslara taşındı. Başta Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmak üzere Toros Devlet Hastanesi, Mersin Üniversitesi Hastanesi ve kentteki tüm özel hastanelerin ambulansları, yaralı depremzedeleri hızla hastanelere taşıdı. Yaralıların gemiden indirilmeleri sırasında askerler de sağlık görevlilerine yardımcı oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber