Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 02 Aralık 2022 - 20:03 Yorum: 0

16 ilde eş zamanlı "hayali ihracat" operasyonu: 40 gözaltı

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "hayali ihracat yöntemiyle kaçakçılık', "rüşvet" suçlarıyla ilgili 16 ilde eş zamanlı düzenlenen...

16 ilde eş zamanlı 'hayali ihracat' operasyonu: 40 gözaltı

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "hayali ihracat yöntemiyle kaçakçılık', "rüşvet" suçlarıyla ilgili 16 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda 40 şüpheli gözaltına alındı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "Hayali ihracat yöntemiyle kaçakçılık', "Resmi belgede sahtecilik" ve "rüşvet" suçlarıyla ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde kamuyu yüklü miktarda zarara uğrattığı tespit edilen, aralarında firma sahipleri, gümrük müşavirleri ve gümrük memurlarının da bulunduğu 53 şüpheliye yönelik 16 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda 40 şüpheli yakalanırken firari şüphelilere yönelik yakalama çalışmaları devam ediyor.

Kamuyu zarara uğrattığı tespit edilen şüphelilerin mal varlıklarına Küçükçekmece Sulh Ceza Hakimliği tarafınca el konulurken Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada soruşturmanın tüm yönleriyle ve titizlikle devam ettiği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber