Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 06 Ekim 2022 - 12:45 Yorum: 0

17. Heykel Sempozyumu 1 Kasım’da başlıyor

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 17.'si düzenlenecek Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu'na katılacak heykeltıraşlar belirlendi.

17. Heykel Sempozyumu 1 Kasım’da başlıyor

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 17.'si düzenlenecek Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu'na katılacak heykeltıraşlar belirlendi. 1 Kasım'da açılışı yapılacak heykel sempozyumu 10 heykeltıraşı ağırlayacak.

Alanya Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen, tüm dünya genelinde yaşanan pandemi sebebi ile 2 yıl ara verilen ve bu yıl 1-30 Kasım 2022 tarihleri arasında 17.'si gerçekleşecek Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu'na 37 ülkeden 99 heykeltıraş başvurdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nden Prof. Bülent Çınar'ın başkanlığında düzenlenen jüri toplantısında sempozyuma katılacak sanatçılar 10 asil ve 3 yedek olarak belirlendi. Jüri toplantısına Prof. Bülent Çınar, Prof. Fatma Akyürek, Öğretim Görevlisi Hakan Ersiz, Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Y. Mimar Melike Nazifoğlu, Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar katıldı.

17. Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu'na katılacak heykeltıraşlar şunlar: "Türkiye: Aslışah Erdem, Çağdaş Erçelik, Ecem Yerman, Murat Özver, Ece Dilbaz (Yedek) Polonya'dan Anna Teresa Rasinska, Hollanda'dan Jerome Symons, Lüksemburg'dan Michael Levchenkova, Çekya'dan Robert Bucek, Belçika'dan Sylvain Patte, Ukrayna'dan Lyudmyla Mysko (Yedek), Bulgaristan'dan Radoslav Sultov (Yedek)"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber