Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 29 Mart 2023 - 18:03 Yorum: 0

17 yaşındaki Kader, hemşire önlüğü örtülen tabutunda son yolculuğuna uğurlandı

Eskişehir'de tramvay yolundan giden hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki Kader, hemşire önlüğü örtülü tabutunda son...

17 yaşındaki Kader, hemşire önlüğü örtülen tabutunda son yolculuğuna uğurlandı

Eskişehir'de tramvay yolundan giden hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki Kader, hemşire önlüğü örtülü tabutunda son yolculuğuna uğurlandı.

Sabah saatlerinde staj gördüğü Eskişehir Şehir Hastanesi'ne gitmek için evden çıkan ve tramvay yolundan seyreden Berkay E.'nin kullandığı hafif ticari aracıyla çarpması sonucu hayatını kaybeden Kader Yürük, son yolculuğuna uğurlandı. 71 Evler Mahallesi Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazına, Kader'in ailesi, yakınları ve çok sayıda Eskişehir Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitim gören öğrenci arkadaşı katıldı. Ayşe ile Nasıf çiftinin 17 yaşındaki kızları Kader Yürük, cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı'na defnedildi.

Tabutuna hemşire önlüğü örttüler

Eskişehir Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sağlık Bakım Teknisyenliği Bölümü 12'nci sınıf öğrencisi olan Kader Yürük'ün, staj gördüğü Eskişehir Şehir Hastanesi'ne gitmek için evden çıktığı öğrenildi. Yoğun kar yağışı altında gerçekleşen cenaze töreninde Kader'in okul arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber