Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mart 2024 - 13:18 Yorum: 0

18 Mart Şehitlerini Anma Programı’nda Enderun usulü teravih namazına yoğun ilgi

Eskişehir Çarşı Camii’de 18 Mart Şehitlerini Anma Programı çerçevesinde Kur’an-ı Kerim ziyafeti ve Osmanlı geleneği olan Enderun usulü teravih namazı kılındı.Yatsı namazı öncesinde Odunpazarı İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman’ın sohbet etm...

18 Mart Şehitlerini Anma Programı’nda Enderun usulü teravih namazına yoğun ilgi

Eskişehir Çarşı Camii’de 18 Mart Şehitlerini Anma Programı çerçevesinde Kur’an-ı Kerim ziyafeti ve Osmanlı geleneği olan Enderun usulü teravih namazı kılındı.
Yatsı namazı öncesinde Odunpazarı İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman’ın sohbet etmesinin ardından İstanbul Büyük Çamlıca Camii İmam Hatibi Türkiye Kur’an-ı Kerim güzel okuma birincisi Yunus Balcıoğlu ve Eskişehir İl Müftülüğü Yunus Emre İlahi Korosu tarafından Kur’an-ı Kerim, ilahi ve kasideler okundu.
Enderun usulü teravih namazını Türkiye Kur’an-ı Kerim güzel okuma birincisi Yunus Balcıoğlu kıldırırken, Eskişehir din görevlileri tarafından müezzinlik yapıldı.
Program İl Müftüsü Bekir Gerek’ in yapmış olduğu duayla son bulurken, namaza gelen cemaate ve çocuklara ikramlarda bulunuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber