Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Ocak 2023 - 11:43 Yorum: 0

18 yıl hapis cezası alan hırsızlık şüphelisi yakalanıp tutuklandı

Kahramanmaraş'ta hırsızlık suçundan 18 yıl 28 gün hapis cezası alan şüpheli polisin çalışmasıyla yakalanıp tutuklandı.

18 yıl hapis cezası alan hırsızlık şüphelisi yakalanıp tutuklandı

Kahramanmaraş'ta hırsızlık suçundan 18 yıl 28 gün hapis cezası alan şüpheli polisin çalışmasıyla yakalanıp tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğine bağlı ekipler, hapis cezası kesinleşip yakalama kararı olan şahıslarla ilgili çalışma yaptı. Ekiplerin yaptığı çalışmada hırsızlık suçundan 18 yıl 28 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.H'nin adresi tespit edildi. Şahıs polisin çalışmasıyla yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.H. sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber