Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Mart 2023 - 12:39 Yorum: 0

1969 Bilecik Spor Kulübü tad vermedi

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 20'inci hafta müsabakasında 1969 Bilecik Spor Kulübü kendi evinde Vefaspor ile berabere kalırken, maça taraftarlar ilgi göstermedi.

1969 Bilecik Spor Kulübü tad vermedi

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 20'inci hafta müsabakasında 1969 Bilecik Spor Kulübü kendi evinde Vefaspor ile berabere kalırken, maça taraftarlar ilgi göstermedi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Stadı'ndan oynanan Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 20'inci hafta müsabakasında 1969 Bilecik Spor Kulübü kendi evinde Vefaspor ile 2-2 berabere kaldı. Maça iyi başlayan deplasman ekibi Vefaspor maçın 6'ıncı dakikasında ilk tehlikeli atağında Alpaslan Bağımsız'ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden dakika sonra Erdi Önal 1969 Bilecik Spor Kulübü'nün beraberlik golünü kaydetti. Maçın 45'inci dakikasında gelişen bir Vefaspor atağında Yılmaz Coşkunçay takımın 2'inci golünü kaydetti. Bu gol ayrıca ilk yarınında skoru oldu. İkinci yarıya daha atak bir futbolla başlayan 1969 Bilecik Spor Kulübü maçın 50'inci dakikasında Erdinç Mergen'in golüyle durumu 2-2'ye getirdi. Bu dakikadan sonra karşılıklı bulunan ve ara ara tansiyon yükselen müsabakada başka gol olmazken, taraftarlar 1'er puanı paylaştı.

7 haftada 11 puan

1969 Bilecik Spor Kulübü ligin ikinci yarısına yenilene yönetimi ile lige başlarken, 7 maçta 11 puan topladı. Takımın geçen hafta Hendekspor karşısında 5-0'lık mağlubiyeti sonrası taraftarlar bu maça ilgi göstermedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber