Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 09 Şubat 2023 - 13:43 Yorum: 0

219 yerleşim yeri ulaşıma kapandı, ekipler yaşlı hasta için seferber oldu

Sivas'ta etkili olan kar yağışın ardından 219 yerleşim yeri araç ulaşımına kapanırken, 80 yaşındaki hasta için ekipler seferber oldu.

219 yerleşim yeri ulaşıma kapandı, ekipler yaşlı hasta için seferber oldu

Sivas'ta etkili olan kar yağışın ardından 219 yerleşim yeri araç ulaşımına kapanırken, 80 yaşındaki hasta için ekipler seferber oldu.

Sivas merkez ve ilçelerinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yoğun kar yağışının ardından toplamda 219 yerleşim yerine araç ulaşımı kesildi. Sivas'ın Gürün ilçesine bağlı Osmandede köyü Kışla mezrasında ise hasta ihbarı alan 112 ekipleri, köye doğru harekete geçti. Köy yolunun kar nedeniyle kapalı olduğunu gören sağlık ekipleri, Özel İdare ekiplerinden yardım istedi. Zaman kaybetmeden çalışmaya başlayan Özel İdare ekipleri, yolu açarak sağlık çalışanlarını hastaya ulaştırdı. Sağlık ekipleri ise şeker hastalığı bulunan 80 yaşındaki Ekrem Koyuncu'ya ilk müdahaleyi yaparak Gürün Devlet Hastanesine kaldırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber