Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:58 Ankara-Niğde Otoyolu’nda iki araç kafa kafaya çarpıştı: 5 yaralı19:58 Trendyol Süper Lig: Pendikspor: 0 - Çaykur Rizespor: 1 (İlk yarı)19:56 Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 2 - İstanbulspor: 0 (İlk yarı)19:55 Trendyol Süper Lig: Fenerbahçe: 2 - Kayserispor: 0 (İlk yarı)19:55 Esenyurt’ta bir iş yerinde biri kadın 2 kişi silahlı saldırıya uğradı. Duru...19:54 27 yaşındaki hasta helikopter ambulansla hastaneye sevk edildi19:53 Trendyol Süper Lig: Konyaspor: 3 - Samsunspor: 0 (İlk yarı)19:53 Babaeski’de kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı19:52 Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 1 - Galatasaray: 1 (İlk yarı)19:51 Blinken: “İsrail’in Refah’taki sivilleri korumak için ’güvenilir bir planı’...19:51 Trendyol Süper Lig: Kasımpaşa: 2 - Antalyaspor: 0 (İlk yarı)19:50 Kırklareli’nde jandarmadan Anneler Günü’nde anlamlı ziyaret19:50 Trendyol Süper Lig: Alanyaspor: 0 - Beşiktaş: 0 (İlk yarı)19:33 Trendyol Süper Lig: Alanyaspor: 0 - Beşiktaş: 0 (Maç devam ediyor)19:25 Başkan Eyüp Kahveci, doğa yürüyüşü etkinliğine katıldı19:25 Uşak’ta Gazzeli anneler için eylem düzenlendi19:24 Başkan Türkel, Anneler Günü’nde şehit anneleri ve emekçi kadınlarla bir ara...19:22 İsmail Kartal’dan Kayserispor maçında 4 değişiklik19:21 Isparta 1. Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Sütçülerspor oldu19:21 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazze’deki soykırımı unutmayacağız, unutturmayacağı...
Yerel 28 Nisan 2024 - 17:14 Yorum: 0

23 Nisan Çocuk Şenliği 200 bin kişiyi ağırladı

Şahinbey Belediyesi tarafından 20-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Çocuk Şenliği’ne 200 bin civarında kişi katıldı. Şenlikte, çocuklar ve aileleri gönüllerince eğlendiler.Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 20 Nisan tarihinde aç...

23 Nisan Çocuk Şenliği 200 bin kişiyi ağırladı

Şahinbey Belediyesi tarafından 20-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Çocuk Şenliği’ne 200 bin civarında kişi katıldı. Şenlikte, çocuklar ve aileleri gönüllerince eğlendiler.
Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 20 Nisan tarihinde açılan ve 28 Nisan tarihine kadar açık kalan Çocuk Şenliği’nde Kral Şakir, Rafadan Tayfa, Alis Harikalar Diyarında, Çizmeli Kedi, Niloya, Keloğlan Masalları, Kukuli, ve ilizyon gösterileri çocuklarla buluştu. Çocuklar ayrıca şişme oyun gruplarıyla ve diğer etkinliklerle doyasıya eğlendiler. 20-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Çocuk Şenliği’ne 200 bin civarında kişi katıldı.

“Çocuklarımız doyasıya eğlendi”
Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde dokuz gün süren Çocuk Şenliği’nde çocukların doyasıya eğlendiklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Şahinbey Belediyesi olarak, çocuklarımıza 23 Nisan Çocuk Şenlikleri düzenledik. Dokuz gün süren Çocuk Şenliği’mizi yaklaşık 200 bin civarında yavrumuz ziyaret etti. Çocuklarımız kendileri için hazırladığımız müzikaller ve sinemalarla eğlenirken, çocuk atölyelerinde de kendilerini geliştirdiler. Çocuklarımız zamanlarını dolu dolu geçirdiler. Onlar mutlu oldukça bizlerde mutlu oluyoruz. Onlara ömür boyu mutlu ve neşeli bir hayat diliyorum” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber