Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2014 - 16:43 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

KÜTAHYA (AA) - Simav ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.İlçe Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve...

24 Kasım Öğretmenler Günü

KÜTAHYA (AA) - Simav ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

İlçe Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Kaymakamlık Konferans Salonunda devam etti.

Burada, davetlilere hitap eden Simav Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, öğretmenler günü vesilesiyle Cumhuriyetin kurucusu ve Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ü şükran ve minnetle andığını belirtti.

En kutsal görevlerden birinin insanı eğitmek olduğunu vurgulayan Gürbüzerol, "İnsanı, hayata hazırlamak gibi onurlu bir görevi üstlenen ve bu görevin gereğini yerine getirme konusunda her türlü olumsuz koşullarda özverili çalışmalar sergileyen öğretmenleri takdir ediyorum. Millet olarak bizim kültürümüzde öğretmene verilen değer hiçbir millete nasip olmamıştır. Öğretmene gösterilen saygı ve sevgiyi en yüksek seviyede Türk milletinde görürüz ve bunun eşsiz örneklerini tarihimizin her devresinde buluruz" diye konuştu.

Programa, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Mustafa Akyer, Belediye Başkanı Süleyman Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Yavuz, İlçe Emniyet Müdürü Azimet Doğan, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güner, CHP İlçe Başkanı Mehmet Aydın Uzun ve davetliler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber