Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2014 - 17:53 Yorum: 0

24 Kasım Öğretmenler Günü

Kütahya'da bir grup öğrenci velisi, Öğretmenler Günü dolayısıyla onlara şiirler okudu, hediyeler takdim etti

24 Kasım Öğretmenler Günü

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da bir okulda, öğrenci velileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere şiirler okudu ve hediyeler verdi.

Dumlupınar Mahallesi'ndeki 80. Yıl Özel İdare İlkokulunda görevli öğretmenler için Okul Aile Birliği ve veliler tarafından etkinlik düzenlendi.

Etkinlikte, velilerden Dilek Kızılaslan, Murat Çobanoğlu'nun "Öğretmen" adlı şiirini okudu ve ardından veliler, sınıf öğretmenlerine çiçek ve plaket verdi.

Okul Aile Birliği Başkanı Saliha Kiriş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tüm öğretmenlerin bu anlamlı gününü kutladığını söyledi.

Onlara emeklerinden dolayı teşekkür eden Kiriş, "Bu programda, öğretmenlerimize farklı bir gün yaşatarak, veliler olarak hediye vermek istedik. Çocuklarımıza anne ve baba olan öğretmenlerimiz için yapılan her şeyin az olduğuna inanıyorum" dedi.

Birliğin Başkan Yardımcısı Aynur Demirbakan da öğretmenleri bu anlamlı günde yalnız bırakmak istemediklerini anlattı. 

Velilerden Müzeyyen Poyraz ise öğretmenlerin baş tacı olduğunu ifade ederek, "Onlar, yeri geldiğinde çocuklarımıza anne, baba oluyor hatta doktor olup ilaç veriyor. Öğretmenlerimiz çok özel, onun için buradayız. Onlara en içten dileklerimle saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

Öğretmenler, gösterdiği hassasiyet için velilere teşekkür ederek, en anlamlı günlerini yaşadıklarını dile getirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber