Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 11 Mart 2024 - 10:06 Yorum: 0

25 UMKE gönüllüsü eğitimlerini tamamladı

Muğla Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi Birimi (UMKE) bünyesine yeni katılan gönüllülerin zorlu eğitimi tamamlandı. 5 gün süren zorlu temel eğitim sonrası Muğla UMKE birimine 25 yeni gönüllü katıldı.10 eğitmen tarafından 5 gün boyunca zorl...

25 UMKE gönüllüsü eğitimlerini tamamladı

Muğla Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi Birimi (UMKE) bünyesine yeni katılan gönüllülerin zorlu eğitimi tamamlandı. 5 gün süren zorlu temel eğitim sonrası Muğla UMKE birimine 25 yeni gönüllü katıldı.
10 eğitmen tarafından 5 gün boyunca zorlu parkurlarda sınav veren UMKE gönüllüleri dar alanda ekip olarak hasta taşıma eğitimi alarak yaşanması ihtimal olaylar karşısında tecrübe edindiler. Ekipler saha eğitiminde dar alanda sürünme, atlama, dar alandan geçme, denge ve parkur aralarında temel yaşam desteği denilen kalbi duran hastalara müdahale, yabancı cisim travması ve bebek hastaya müdahale gibi eğitimlerden geçtiler.
25 kursiyer ve 10 eğitmen ile 5 günlük temel eğitimlerini başarı ile tamamlayan UMKE gönüllüleri Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Burak Mülayim’in katılımı ile UMKE Temel Eğitim belgelerini aldılar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber