Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 16 Nisan 2022 - 15:28 Yorum: 0

27 yabancı uyruklu kadını iş vaadiyle kandırarak getirdiği Trabzon’da fuhuş yaptırdı ama polisten kaçamadı

Türkiye'ye yasadışı yollarla giriş yaptıktan sonra Özbekistan, Türkmenistan, Kırgızistan gibi ülkelerden gelen 27 kadını iş vaadiyle kandırarak Trabzon'a...

27 yabancı uyruklu kadını iş vaadiyle kandırarak getirdiği Trabzon’da fuhuş yaptırdı ama polisten kaçamadı

Türkiye'ye yasadışı yollarla giriş yaptıktan sonra Özbekistan, Türkmenistan, Kırgızistan gibi ülkelerden gelen 27 kadını iş vaadiyle kandırarak Trabzon'a getiren ve pasaportlarına el koyduktan sonra zorla fuhuş yaptıran yabancı uyruklu kadın yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince farklı tarihlerde fuhuş nedeniyle yakalanan 27 yabancı uyruklu kadının alınan ifadelerinde A.K. isimli kadın tarafından iş vaadiyle Türkiye'ye getirildikleri, pasaportlarına el konulduktan sonra zorla fuhuş yaptırıldığı tespit edildi. Alınan ifadelerinin ardından polis ekiplerince yapılan incelemede 2017 yılında "Fuhşa Teşvik Aracılık veya Zorlama" suçundan işlem yapılarak sınır dışı edilen A.K. isimli kadın şahsın aynı yıl yasadışı yollarla Türkiye'ye giriş yaptığı anlaşıldı.

Trabzon'da kaçak olarak bulunduğu sürede yakalanmamak için sürekli ikamet değiştirdiği tespit edilen A.K. isimli kadının yakalanması için polis ekiplerince 6 ay boyunca ısrarlı takip çalışması yürütüldü. Özbekistan, Türkmenistan, Kırgızistan gibi çeşitli ülkelerden iş vaadiyle kandırarak Türkiye'ye getirdiği kadınları fuhşa sürükleyen A.K. isimli kadının saklandığı ev polis ekiplerince tespit edildi. Ahlak Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmanın ardından A.K. isimli kadın yakalanarak gözaltına alındı. İnsan ticareti, fuhşa teşvik, aracılık veya zorlama suçlarının firari şüphelisi olarak aranan A.K. isimli kadının emniyetteki sorgusunun ardından sınır dışı edileceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber