Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 30 Kasım 2022 - 10:44 Yorum: 0

272 kadının telefonuna KADES uygulaması indirildi

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından kadın vatandaşlara yönelik KADES uygulaması hakkında...

272 kadının telefonuna KADES uygulaması indirildi

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından kadın vatandaşlara yönelik KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından Küplü, İçköy ve Baharözü köylerinde, Bayırköy, Vezirhan ve Dodurga beldelerinde kadın vatandaşlara yönelik KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı. Konu hakkında Bilecik İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, "Temel bir insan hakkı ihlali olan Kadına Yönelik Şiddetin ortadan kaldırılması için şiddete karşı sıfır tolerans ilkesi çerçevesinde, şiddete maruz kalan kadınların tedbir kararlarından nasıl yararlanabilecekleri ve nerelere başvuru yapabilecekleri konusunda kadın vatandaşlara yönelik KADES uygulaması hakkında bilgilendirme faaliyeti icra edildi. KADES broşürü dağıtılımı yapılırken ayrıca 272 kadının telefonuna KADES uygulaması indirildi. İçişleri Bakanlığınca hazırlanan "Kadına El Kalkamaz" videosu köy/belde kahvehanelerinde erkek vatandaşlara izletilerek bilgilendirme yapılmış ve broşür dağıtıldı" denildi.

Şiddetin her türlüsüyle mücadeleyi kararlılıkla sürdüren Bilecik İl Jandarma Komutanlığının bilgilendirme faaliyetleri aralıksız olarak devam edileceği bilgisi verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber