Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 29 Temmuz 2024 - 16:33 Yorum: 0

28 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan şüpheli inşaatta yakalandı

Bursa’nın İznik ilçesinde sokak ortasında otomatik silah ile havaya ateş eden 28 yıllık kesinleşmiş hapsi olan zanlı, saklandığı inşaatta kıskıvrak yakalandı. Bir başka olayda ise park halindeki otomobilden değerli eşyaları çalan hırsız ise...

28 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan şüpheli inşaatta yakalandı

Bursa’nın İznik ilçesinde sokak ortasında otomatik silah ile havaya ateş eden 28 yıllık kesinleşmiş hapsi olan zanlı, saklandığı inşaatta kıskıvrak yakalandı. Bir başka olayda ise park halindeki otomobilden değerli eşyaları çalan hırsız ise tutuklandı.
Olay, geçtiğimiz gün Bursa’nın İznik ilçesi Mahmut Çelebi Mahallesi Hakkı Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 28 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.K., Hakkı Sokak üzerinde otomatik silah ile havaya ateş açtı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çevrede yaptığı güvenlik kamera incelemelerinin ardından F.K.’nın bir inşaatta saklandığını tespit etti. F.K., yapılan operasyonla kıskıvrak yakalandı. İşlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.

Otodan hırsızlık yapmıştı, ekiplerden kaçamadı
Öte yandan, İznik ilçesi Maltepe Caddesi üzerine park halinde bulunan bir otomobilin camını kırarak değerli eşyaları çalan Y.H. ise, yine polis ekiplerinin güvenlik kamerası incelemeleri sonrası yakalanarak gözaltına alındı. Hırsızlık şüphelisi Y.H., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber