Körfez Belediye Şener Söğüt, "Yaklaşan Ramazan-ı Şerif'te iftarlarımızı afet bölgesinde yürütme kararı aldık. Darıca ve Dilovası Belediyelerimizle...
Körfez Belediye Şener Söğüt, "Yaklaşan Ramazan-ı Şerif'te iftarlarımızı afet bölgesinde yürütme kararı aldık. Darıca ve Dilovası Belediyelerimizle de görüştük, 3 belediye olarak orada bir iftar çadırı kuracağız" dedi.
Körfez Belediyesi'nin mart ayı meclis toplantısı, Şener Söğüt başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin tek tek değerlendirildiği toplantıda, afet bölgesine yapılan ve yapılacak yardımlar görüşüldü.
Depremin ilk anından itibaren afet bölgesinde yaraları sarmak için mücadele ettiklerini söyleyen Başkan Söğüt, "Ülkemiz, hepimizi derinden üzen bir depremle sarsıldı. 45 bini aşkın vatandaşımızı kaybettik. Hepsine Allah'tan bir kez daha rahmet diliyorum. Yurdumuzun her köşesinden olduğu gibi Körfez ilçemizden de gerek arama kurtarma faaliyetlerinde, gerekse gıda, giyim, yakacak gibi temel ihtiyaçları karşılayacak yardımları afet bölgemize ulaştırdık. Biz hakikaten dayanışma, birlik ve beraberlik ruhunu gösteren büyük bir milletiz" dedi.
"Dulkadiroğlu'na 105 konteyner kurulacak"
Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde oluşturulan yardım toplama merkezine gelen yardımları, lojistik destek sağlayarak deprem bölgesine gönderdiklerini ifade eden Şener Söğüt, "Bunun yanı sıra, belediyemizden 100 kişilik ekiple ve 30 araçla aklınıza gelebilecek her türlü faaliyette, çalışmalarda destek sağladık. Körfez olarak üzerimize düşeni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Şuan 30'a yakın arkadaşımız hala bölgede. Dulkadiroğlu Belediyesi ve AFAD ile birlikte vatandaşlara yardımların ulaştırılması adına lojistik destek veriyoruz. Darıca ve Dilovası belediyelerimizle, 145 koneynerlik bir çalışmamız var bölgede. 30 tanesi dükkan şeklinde olacak. Bu çalışma, depremin merkez üssü Pazarcık ilçesinde olacak. Orada bir Kocaeli çarşısı olarak konteynerleri kuracağız. Çalışmayı, Kocaeli Valimiz Seddar Yavuz ile birlikte yürütüyoruz. Kalan 105 adet konteyner ise konut amaçlı Dulkadiroğlu ilçesine kurulacak. 2 hafta sonra inşallah ilk partiyi bölgeye ulaştıracağız. Yaklaşan Ramazan-ı Şerif'te iftarlarımızı afet bölgesinde yürütme kararı aldık. Darıca ve Dilovası Belediyelerimizle de görüştük, 3 belediye olarak orada bir iftar çadırı kuracağız. Vatandaşlarımızın iftar ve sahurunun karşılanması anlamında bizde ilçe olarak destek verelim. Bundan sonraki çalışmalarımız bu doğrultuda devam edecek" diye konuştu.
Körfez Belediyesi ve Dulkadiroğlu Belediyesi'nin kardeş olunması ile depremden etkilenen bölgedeki belediyelere ve vatandaşlara destek olmak amacıyla yardım yapılması maddeleri oy birliği ile kabul edildi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen güz dönemi etkinlikleri kapsamında her yaştan vatandaşa yönelik resim eğitimleri devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri’nde gerçekleştirilen eğitimler sanata ilgi duyan Aydınlıları bir araya
Günümüzün en dinamik dijital vitrini olan Instagram, bireysel kullanıcılardan dev markalara kadar herkesin rekabet ettiği devasa bir sahneye dönüştü.
Kartepe’de zabıta ve İl Ticaret Müdürlüğü ekiplerince marketlerde fahiş fiyat artışı, etiket ve gramaj denetimi gerçekleştirildi.Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Kocaeli İl Ticaret Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki zincir marketler ve iş yerleri
Gaziosmanpaşa Belediyesi, kış aylarında ilçede herhangi olumsuz bir durum yaşanmaması adına hazırlıklarını tamamladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz, olumsuz hava şartlarında 40 araç ve 100 personel ile 7
Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Otizm Destek Merkezleri, özel bireylerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Otizm Destek Merkezleri’nde sunulan ergoterapi hizmetleriyle,
İş dünyasında sürdürülebilir başarı için teknik yetkinlikler kadar önemli bir faktör de kurum kültürüdür. Bir şirketin değerlerini, çalışma biçimlerini ve kimliğini yansıtan kurum kültürü, hem iç işleyişi hem de dış ilişkileri doğrudan etkiler.
Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir; yerli ve milli olarak geliştirilen yemek platformu Tıkyemek’i tanıtmak için düzenlediği basın toplantısında, "Esnafın güldüğü, müşterinin mutlu olduğu yemek platformunu ülke çapında standart
Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Enver Yaman’ın aziz hatırası, Niğde’de bir eğitim kurumunda ebediyen yaşatılacak.Şehit Piyade Uzman Çavuş Enver Yaman’ın ailesinin talebiyle yürütülen çalışmalar sonucunda, Edikli Çok Programlı Anadol
ABD Başkanı Donald Trump, "İran’a yaptığımız şeyi yapmasaydık Orta Doğu’da barış sağlanamazdı, imzalanan bir anlaşma olmazdı. İran’ın gücü ve prestiji büyük ölçüde azaldı. Orta Doğu’da en büyük tehlike onlar" dedi.
ABD Başkanı Donald Trump, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok iyi tanıyorum ve hepinizin bildiği gibi, o benim çok iyi bir arkadaşımdır. Ona inanıyorum ve ona saygı duyuyorum. Netanyahu da ona saygı duyuyor" dedi.
03Bursa’da tekel bayisine silahlı saldırı: 2 yaralı
04Trump: “Türkiye’ye F-35 satışını çok ciddi olarak düşünüyoruz"
05Kendisinden haber alınamayan kadın evde ölü bulundu
06Iğdır’da aç kalan 3 vaşak köye indi
07Dev dalgalar, ölü yunus balığının kalıntılarını sahile sürükledi
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Samsunspor A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük