Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 01 Şubat 2023 - 12:38 Yorum: 0

405 personel için kura çekimi yapıldı

Zonguldak'ta toplum yararına çalışma programı çerçevesinde Merkez İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde 4,5 ay çalıştırılmak üzere alınacak...

405 personel için kura çekimi yapıldı

Zonguldak'ta toplum yararına çalışma programı çerçevesinde Merkez İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde 4,5 ay çalıştırılmak üzere alınacak 405 temizlik personelini belirlemek amacıyla Kozlu İlçesi Belediye Nikah Salonunda kura çekimi yapıldı.

Kura çekimine Kozlu Noteri Hüsna Hamide Şahin, Noter Katipi Birkan Hamarat ve vatandaşlar katıldı. Öte yandan kura çekimi sırasında duygu dolu anlar yaşandı. İsmi kura çekiminde çıkmayan vatandaşlar büyük üzüntü yaşadı. Kura çekiminin tamamlamasının ardından 405 temizlik personeli İlçelerde 4,5 ay boyunca görev yapacak. Milli Eğitim Müdürlüğü Merkez Şube Müdürü Hamza Eryiğit; "Programda Zonguldak merkez için 1025 başvuru oldu 140 kişiyi merkeze alacağız 140 kişinin kura çekimi yapıldı. 6 Şubat itibari ile arkadaşlarımız işe başlayacak. Kurada çıkan arkadaşlar Haziran 18 yani öğretim yılının sonuna kadar da çalışacaklar" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber