Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 04 Mayıs 2024 - 12:00 Yorum: 0

465 paket kaçak sigara ile 200 bin adet boş makaron ele geçirildi

Afyonkarahisar’da polis tarafından bir ev ve iş yerine yapılan baskında 465 paket kaçak sigara ile 200 bin adet boş makaron ele geçirildi.Olay, Sultandağı ilçe merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, K.P., isimli şahsın ev v...

465 paket kaçak sigara ile 200 bin adet boş makaron ele geçirildi

Afyonkarahisar’da polis tarafından bir ev ve iş yerine yapılan baskında 465 paket kaçak sigara ile 200 bin adet boş makaron ele geçirildi.
Olay, Sultandağı ilçe merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, K.P., isimli şahsın ev ve iş yerinde kaçak sigara olduğunu bilgisini alan ekipler adreslere baskın düzenledi. Baskında yapılan aramada 465 paket kaçak sigara ile 200 bin adet boş makaron, 6 bin 200 adet doldurulmuş makaron
ve 10 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi. Olayın ardından şahsın gözaltına alındığı bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber