Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 28 Şubat 2024 - 09:42 Yorum: 0

5 gün sürecek olan destek AFAD gönüllüleri eğitimleri başladı

2024 yılı 1’inci dönem ’Destek AFAD Gönüllüleri Eğitimi’ dahilinde Bayburt Valiliği ek hizmet binası konferans salonunda 33 AFAD gönüllüsüne Bayburt İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personelleri tarafından eğitimler verilmeye başlandı.E...

5 gün sürecek olan destek AFAD gönüllüleri eğitimleri başladı

2024 yılı 1’inci dönem ’Destek AFAD Gönüllüleri Eğitimi’ dahilinde Bayburt Valiliği ek hizmet binası konferans salonunda 33 AFAD gönüllüsüne Bayburt İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personelleri tarafından eğitimler verilmeye başlandı.
Eğitimlerde, gönüllülere hafif arama kurtarma eğitimi, yangın, insani yardım eğitimi ve ilk yardım farkındalık eğitimi verilecek.
Eğitim programı öncesinde konuşma yapan İl Afet ve Acil Durum İl Müdürü Adil Arslan bir afet durumunda gönüllülerin kendilerini tehlikeye atmadan üzerine düşen görevleri yapması çağrısında bulunarak, Afetler
konusunda genel bilgiler verdi. Afet gönüllülerinin sorularını da yanıtlayan Arslan, gönüllülere katılımlarından dolayı teşekkür etti.
5 gün boyunca devam edecek eğitim programının sonunda gönüllüler, hafif arama kurtarma, yangın, insani yardım eğitimi ve ilk yardım farkındalığı konusunda bilgi sahibi olacaklar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber