Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Kasım 2014 - 22:03 Yorum: 0

5. Malatya Uluslararası Film Festivali

Festivalin sponsor kurum ve kuruluşlarına plaket verildi

5. Malatya Uluslararası Film Festivali

MALATYA (AA) - Malatya'da düzenlenen 5. Malatya Uluslararası Film Festivali'nde, sponsor kurum ve kuruluşlara plaket verildi. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Hilton Otelde düzenlenen gecede konuşan Vali Süleyman Kamçı, 5. Malatya Uluslararası Film Festivali'nin gerçekleştirilmesinde emeği bulunan ve organizasyona sağladıkları değerli katkılarıyla Malatya halkına unutulmaz bir sinema şöleni sunulmasına vesile olan sponsor kurum ve kuruluşlara plaket takdimi için bir araya gelmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kamçı, "Halkımıza sinemanın sihirli dünyasının kapısının el birliğiyle aralandığına, birlik ve beraberlik duyguları içinde kenetlenmenin en güzel örneğinin sergilendiğine şahit olmaktayız. Festivalin anısını yaşatacağımızı ümit ettiğimiz plaketlerle şükranlarımızı sunacağımız kurum ve kuruluşlar, devasa bir aile gibi hareket ederek, Malatya adını beyaz perdeye ilmek ilmek işlediler" diye konuştu. 

Vali Kamçı, emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlar ile sinema severlere teşekkür etti.

Konuşmanın ardından sponsorlara plaket takdim edildi. Oyuncular Eşref Kolçak, Füsun Demirel, Yılmaz Köksal, Yusuf Sezgin ile Alman oyuncu Nastassja Kinski de geceye katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber