Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Türkiye 30 Haziran 2023 - 12:33 Yorum: 0

Belediyeden çocuklara bayram dondurması

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesinin çocukları sevindiren ve ağızlarını tatlandıran dondurma dağıtımları bu bayram da yüzleri güldürdü.Büyükşehir Belediyesi, haftanın 7 günü özellikle dezavantajlı mahallelerde dondu...

Belediyeden çocuklara bayram dondurması

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesinin çocukları sevindiren ve ağızlarını tatlandıran dondurma dağıtımları bu bayram da yüzleri güldürdü.
Büyükşehir Belediyesi, haftanın 7 günü özellikle dezavantajlı mahallelerde dondurma dağıtımlarını sürdürüyor. Bayramın hemen öncesi başlayan dağıtımlar Kurban Bayramında da ara vermeden devam ediyor. Dondurma dağıtımları, okulların açılacağı güne kadar devam edecek. Günlük olarak hazırlanan Tarsus’un meşhur limon dondurması tek kullanımlık kaplara konularak ‘Vahap Amca’yla tatlı günler’ yazılı araçlara yerleştiriliyor. Tarsus, Yenişehir, Akdeniz ve Toroslar ilçelerinde devam eden dağıtımların bir durağı da Halkkent Mahallesi oldu. Aracı gören çocuklar koşarak limonlu dondurmasını aldı.

“Çocuklar koşarak dondurma almaya geldi”
Sosyal Hizmetler Dairesinde görev alan Neslihan Tutka, dondurma dağıtımını gören çocukların yüzünün güldüğünü söyleyerek, “Vahap Amcay’la tatlı günler projesi’ ile dondurma dağıtımına başladık. Bayram ve okulların tatil olması nedeniyle tüm dezavantajlı mahallelerde dondurma dağıtımına başladık. Mahalle mahalle gezerek çocuklara dondurma dağıtmaya geldik. Çocuklar çok heyecanlı bir şekilde karşıladı bizi. Havanın sıcak olması nedeniyle de tüm çocuklar koşarak dondurma almaya geldi. Biz de bu heyecana vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Tüm çocuklar bu hediyemizden dolayı çok mutlular. Herkese iyi bayramlar diliyorum” dedi.
Dondurmasını alan Talhacan Bulut, “Güzel görünüyor. Çok sıcak, çok teşekkür ederiz. Çok mutlu olduk. Herkese dağıtıyorsunuz” ifadelerini kullandı. Başkan Seçer’e de teşekkürünü ileten Bulut, “Ellerinden öpüyorum onun” ifadelerine yer verdi.
Çocuklardan Dilan Durmuş, “Limonlu dondurma severim. Çok mutlu oldum. İyi bayramlar” derken, Leyla Durmuş da “Bayram sürprizi dondurma dağıttılar çocukları sevindirmek için. Çok teşekkür ederiz gönderdikleri için. İyi bayramlar” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber