İnegöl Belediyesi’nin Organize Sanayi Bölgesinde belediyeye ait arazi ve civarında yaptığı kamulaştırmalarla 8 dönümlük alan üzerinde hayata geçirdiği 60 araçlık tır parkı hizmete girdi.İnegöl Belediyesi, tedarik zincirinin önemli parç...
İnegöl Belediyesi’nin Organize Sanayi Bölgesinde belediyeye ait arazi ve civarında yaptığı kamulaştırmalarla 8 dönümlük alan üzerinde hayata geçirdiği 60 araçlık tır parkı hizmete girdi.
İnegöl Belediyesi, tedarik zincirinin önemli parçalarından biri olan lojistik alanında hem bir düzen sağlayacak hem de şoförlerin güvenli şekilde araçlarını park edebilecekleri alan oluşturmak üzere çalışmalarını tamamladı. Organize Sanayi Bölgesinde kamyoncular garajı yakınında bulunan belediyeye ait bir alan etrafında farklı parseller de kamulaştırılarak 8 dönümlük alan oluşturuldu. Bu alan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan düzenlemeyle 60 araçlık tır parkı olarak düzenlendi.
Yeni tır parkı, düzenlene törenle hizmete açıldı. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “İnegöl’de lojistik anlamında çok kıymetli işler yapılıyor. Bu da en başta mobilya kümelenmesinin ve diğer karma sektörlerin, sanayideki üretimin bize kazandırdığı bir alan. Kamyoncular garajımız burada İnegöl’ün yükünü taşımaya devam ediyor. Ben her birine çok teşekkür ediyorum. İnegöl’ü anlatırken belki mobilya diye anlatıyoruz. Ama tedarik zincirini kopardığınız anda ürettiğiniz hiçbir şeyi bir yere ulaştırma şansınız yok. Dolayısıyla lojistik, ulaşım ve bu hizmetleri yapan tüm nakliyat şirketleri ile kooperatiflerimiz çok kıymetli bir işi yerine getiriyorlar” diye konuştu.
Alanda yapılan çalışmalardan da söz eden Başkan Taban, şöyle devam etti:
“Yük taşıyan araçların burada güvenli şekilde parklanmalarını sağlamış olduk. Şoför arkadaşlarımızın da herhangi bir tedirginlik yaşamasına gerek kalmayacak. İnegöl büyümeye devam ediyor. Sanayi yapıları giderek artıyor. Yeni sanayi alanı ihtiyacı bizlere sürekli iletiliyor. Üretim alanlarını arttırabilmek adına yeni alanları çalışmaya devam ediyoruz."
AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman da, “Çok güzel bir alan olmuş. Ülkemiz yaklaşık 5-6 yıldır bütün dünya ile birlikte pandemi, Rusya-Ukrayna savaşı ve Şubat ayında yaşadığımız deprem ile beraber önemli sıkıntıları hep birlikte yaşadık. Tüm dünyada özellikle pandemi ve Rusya-Ukrayna savaşı ile beraber nakliye ve benzin fiyatları artarak üretim durma aşamasına geldi. Tarım ve sanayi ürünlerinin üretilemez hale geldiği bir dönemde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye hem devletin destekleri hem de özel sektörün gayretleriyle üretmeye, ihraç etmeye devam ediyor. Bütün bu süreçler sonucunda yaşadığımız ufak tefek sorunlarımız var. Belki hayat pahalılığıyla ilgili bazı meselelerimiz var. Ama Allah’ın izniyle hep beraber üretmeye, satmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.
Konuşmaların ardından yapılan dualar eşliğinde kurdele kesimi ile tır parkının açılışı gerçekleştirildi. Alanda kurban kesimi de yapıldı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Dolar ve Euro haftanın son işlem gününe yükselişle başladı. Dolar bugün 47,80 TL bandının üzerinde hareket ediyor
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, İstanbul’da gerçekleştirilen müzakerelerin ardından hazırlanan Mutabakat Zaptı, Türkiye adına Sivil Havacılık Genel Müdürü Kemal Yüksek, Filipinler adına ise Ulaştırma Bakanı Giovanni Z. Lopez ta
TCMB Başkanı Fatih Karahan III. Enflasyon Raporu Bilgilendirme Toplantısı'nda konuştu. Dezenflasyon sürecinin seyrinde bu yıl öne çıkan jeopolitik gelişmeler, mayıs enflasyon raporundan bu yana dalgalı seyrini koruduğunu belirten Karahan, bu gelişmelerin
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Hizmet İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şeker başkanlığındaki heyeti Bakanlıkta kabul etti. Bugün gerçekleştirilen görüşmede, hizmet ihracatçılarının sektörel talepleri değerlendirilirken gelecek dönemde yapıla
Küresel petrol fiyatlarındaki yükselişin akaryakıt fiyatlarına etkisini azaltmak amacıyla daha önce Eşel Mobil Sistemi'ni uygulayan Hazine ve Maliye Bakanlığının, motorine yönelik yeni bir düzenleme hazırladığı belirtildi. Çalışma kapsamında motorinden al
Antep fıstığının Gaziantep tarımı, ekonomisi ve istihdamı açısından stratejik öneme sahip olduğunu vurgulayan Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, boz fıstıkla başlayan ve kırmızı kabuklu ürün hasadıyla devam edecek sürec
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), haziran ayına ilişkin ciro endekslerini açıkladı. Buna göre mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam ciro endeksi, haziranda aylık bazda yüzde 0,3 azaldı. Sanayide takvim etkisinden arındırılmış ciro endeksi yıllık
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Karadeniz’de doğal gaz üretimini yeni bir aşamaya taşıması planlanan Osman Gazi Yüzer Üretim Platformu’ndaki hazırlıklara ilişkin açıklama yaptı. Filyos Limanı’nda hazırlıkları sürdürülen platformun en
Rusya'dan Romanya'ya diplomat misillemesi
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Galatasaray A.ş.
Samsunspor A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Kocaeli̇spor
Beşi̇ktaş A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Göztepe A.ş.
Arca Çorum Fk
Eyüpspor
Tümosan Konyaspor
Erzurumspor Fk