Eskişehir’de bir sokakta atıl halde bulunan arsa görüntüsüyle çevre halkına endişe veriyor.
Tepebaşı ilçesine bağlı Hayriye Mahallesi Hacıhabib sokakta bulunan boş bir arsa görüntüsüyle dikkat çekiyor. Söz konusu arsanın içinde atıl halde birçok tahta parçası ve ağaç parçalarının olduğu görülürken, üzerinde herhangi bir tabelanın olmadığı arsayı kapatan tahtaların da yerinden oynadığı göze çarpıyor. Sokakta bulunan bazı vatandaşlar arsanın kime ait olduğunu bilmediklerini ve kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından mesken haline getirilmesinden endişe duyduklarını ifade etti.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.