Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 05 Ağustos 2023 - 12:35 Yorum: 0

81 yaşında estetik yaptıran Bedia Akartürk, ilk kez hayranların karşısına çıktı

Türk Halk Müziğinin usta ismi Bedia Akartürk, 81 yaşında olduğu estetik ameliyatının ardından yeni imajıyla ilk kez hayranların karşısına çıktı. Seslendirdiği türkülerle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Akartürk, “Güzel olduğuma dair...

81 yaşında estetik yaptıran Bedia Akartürk, ilk kez hayranların karşısına çıktı

Türk Halk Müziğinin usta ismi Bedia Akartürk, 81 yaşında olduğu estetik ameliyatının ardından yeni imajıyla ilk kez hayranların karşısına çıktı. Seslendirdiği türkülerle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Akartürk, “Güzel olduğuma dair övgüler geldi” dedi.

Türk halk müziği ustalarından Bedia Akartürk, yaklaşık 7 ay önce Samsun’da estetik ameliyatı oldu. Türk Halkı için estetik olduğunu ifade eden Akartürk, “Ben dünyada 2 şeye aşığım. Biri türkülerime, biri de halkıma. Onlara türkülerimi en iyi şekilde inceleyerek okudum. Bir de kendim güzel olayım diye onun üzerine durdum. Onlar beni hep dinç ve güzel görsünler” demişti. Ameliyatın ardından Denizli’ye gelen usta sanatçı Bedia Akartürk, Denizli Açık Hava Tiyatrosunda sevenleriyle buluştu. Sahnede en sevilen türküleri seslendiren Akartürk, yeni imajıyla ilk hayranları karşısına çıktı. Denizli’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten ünlü sanatçı Akartürk, “Denizli’yi çok severim ameliyatımdan sonra ilk konserin burada olması beni ayrıca mutlu etti. Denizli’nin halkının ne kadar sıcak, ne kadar sevecen olduğunu biliyorum. Onun için gönül rahatlığıyla geldiğimi hissediyorum. İnanılmaz bir halk vardı, çok güzel bir ilgi vardı. Bu beni çok duygulandırdı. Ben 6-7 aydır konsere çıkmadım. Ondan sonrada buraya geldim” diye konuştu.

“Güzel olduğuma dair övgüler geldi”
İhlas Haber Ajansı’na kısa bir türkü söyleyen Akartürk, “Baştan sona kadar canlı okumam, hiç banttan çaldırmadım. Halkın ayrı sevgisini ve ilgisini kazandım. Çoğu sanatçı yarı okuyor, yarı okumuyor ben baştan sona canlı olarak okudum. Vatandaşlardan çok güzel olduğumu, çok daha iyi olduğunu söylediler. Ben buraya çok fazla konsere geldim, önceki geldiğimden daha da güzel olduğuma dair övgüler geldi” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber