Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Haziran 2022 - 12:53 Yorum: 0

9 gün açık kalan kitap fuarını 100 binden fazla kişi ziyaret etti

Afyonkarahisar'da bu yıl 4.'cüsü düzenlenen "Kitap Fuarını" açık kaldığı 9 günlük süre boyunca 100 binden fazla kişinin ziyaret ettiği belirtildi.

9 gün açık kalan kitap fuarını 100 binden fazla kişi ziyaret etti

Afyonkarahisar'da bu yıl 4.'cüsü düzenlenen "Kitap Fuarını" açık kaldığı 9 günlük süre boyunca 100 binden fazla kişinin ziyaret ettiği belirtildi.

Büyük Taarruz ve Büyük Zafer'in 100'üncü yıldönümü dolayısıyla 100 bin kitapsever hedefiyle kapılarını açan 4. Afyonkarahisar Kitap Fuarı, bu hedefine ulaştı. Açıldığı 27 Mayıs'tan itibaren yoğun bir ilgiyle karşılaşan fuarı 100 binin üzerinde misafirini ağırladı.

Fuarın Koordinatörü Mehmet Abdioğulları, Afyonkarahisar'ın il merkezi ve ilçeleriyle kitap fuarına sahip çıktığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Zaman zaman iklim şartlarından kaynaklanan yoğun yağış dolayısıyla zor anlar yaşadık. Hem Sayın Valimiz, hem Sayın Belediye Başkanımız iyi de ve kötü de bizim yanımızda oldular. Kitapseverlerimiz, uygun fiyata kitap bulma fırsatı elde etti. Yayın evlerimiz durgunlukta bir nebze olsun hareketlilik yaşadı. Geleceğimiz olan çocuklarımız kitapla haşır neşir oldu. Bu fuarın en büyük amacı da buydu. Kitabı ne kadar çok geniş kitleye sevdirirsek yarınlarımızdan o kadar emin oluruz. İnşallah, bunu başardık.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber