A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup ilk maçında yarın Galler’e konuk olacak. Milliler, bu maçla birlikte Galler ile 10. kez karşılaşacak.Almanya’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek final oynayan A Milli Fu...
A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup ilk maçında yarın Galler’e konuk olacak. Milliler, bu maçla birlikte Galler ile 10. kez karşılaşacak.
Almanya’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek final oynayan A Milli Futbol Takımı’nın UEFA Uluslar Ligi’ndeki macerası yarın oynayacağı maçla başlayacak. Milliler, Uluslar B Ligi 4. Grup ilk karşılaşmasında yarın TSİ 21.45’te Cardiff City Stadyumu’nda Galler ile karşılaşacak. Ay-yıldızlılar, daha sonra 9 Eylül’de İzmir’de İzlanda ile mücadele edecek.
10. randevu
Türkiye ile Galler bugüne kadar hepsi resmi maç olmak üzere 9 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda milliler 3 kez sahadan galip ayrılırken, 4 defa da Galler kazandı. 2 mücadele ise berabere sona erdi. Ay-yıldızlılar 10 gol atarken, kalesinde 13 gol gördü.
İki ülke son olarak 21 Kasım 2023 tarihinde Cardiff’te oynanan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri grup müsabakasında karşılaştı.
Millilerin 632. müsabakası
A Milli Futbol Takımı, Galler karşılaşmasıyla tarihindeki 632. maçını oynayacak. Ay-yıldızlılar, geride kalan 346’sı resmi, 285’i özel olmak üzere toplam 631 müsabakada 1’i hükmen 245 galibiyet elde etti. Ay-yıldızlılar, 238 mağlubiyet ve 148 de beraberlik aldı. Türkiye, oynadığı karşılaşmalarda 861 gol kaydederken, kalesinde ise 905 gole engel olamadı.
Vincenzo Montella 14. maçında
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ay-yıldızlıların başında bugüne kadar 8’i resmi, 5’i özel olmak üzere 13 maça çıktı. Montella yönetimindeki milliler, geride kalan müsabakalarda 6 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı.
Rohit Saggi düdük çalacak
Galler ile Türkiye arasında oynanacak mücadeleyi Norveç Futbol Federasyonu’ndan Rohit Saggi yönetecek. Saggi’nin yardımcılıklarını Morten Jensen ve Anders Olav Dale yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Sigurd Kringstad olacak.
Millilerde aday kadroya davet edilen fakat sakatlığı devam eden Semih Kılıçsoy kadrodan çıkarılırken, Mustafa Hekimoğlu da Ümit Milli Takımı’nın aday kadrosuna geçiş yaptı.
A Milli Takım aday kadrosu şöyle:
Kaleci: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)
Defans: Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Çağlar Söyüncü (Fenerbahçe), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Kaan Ayhan (Galatasaray), Merih Demiral (Al-Ahli Saudi FC), Mert Müldür (Fenerbahçe), Samet Akaydin (Fenerbahçe), Yusuf Özdemir (Alanyaspor), Zeki Çelik (Roma)
Orta saha: Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Wolfsburg)
Forvet: Arda Güler (Real Madrid), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Can Uzun (Eintracht Frankfurt), Eren Dinkci (Freiburg), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Kerem Aktürkoğlu (Benfica), Umut Nayir (Konyaspor)
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Kayserispor, sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk ediyor. Mücadelenin 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi.
TFF 3. Lig’de mücadele eden Eskişehirspor, Tire 2021 FK maçı için hazırlıklara devam ediyor.Puan durumuna göre ligde 2’nci sırada olan Eskişehirspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Söke 1970 SK’yi 4-0 mağlup etmişti. Bu hafta ise Tire 2021 FK’y
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon son 16 turu oynama başarısı gösterdi. Sarı-kırmızılılar; lig aşaması, son 16 play-off turu ve son 16 turuyla birlikte Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı 12 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik 6 mağlubiyet aldı.
Aras Kargo Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Sultanlar Ligi’nde sezonu 7. sırada tamamlayarak play-off oynamaya hak kazandı. Ligdeki gösterdikleri mücadele ve istikrarlı performansla dikkat çeken takım, bu başarıyla hem kulüp tarihine hem de İzmir spor t
U15 Gelişim Ligi 12. Grup’ta oynanan 22. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Alkulaspor’u konuk eden Kayserispor sahadan 4-1 galip ayrılarak üç puanın sahibi oldu.Stat: Kayserispor TesisleriHakemler: Samed Armut, Bakican Şahin, Melike GökKayserispor: Mu
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Liverpool maçının ardından yaptığı açıklamada, "Böyle bir mağlubiyet aldığımız için üzgünüm" dedi.UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Galatasaray, deplasmanda İngiliz ekibi Liverpool’a 4-0 mağlup olara
Trabzonsporlu futbolcu Felipe Augusto, milli aranın ardından Süper Lig’de oynayacakları Galatasaray maçının kendileri için çok önemli olacağını söyledi.Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Eyüpspor’u 1-0’lık skorla ma
Eyüpspor Teknik Direktörü Atila Gerin, oynadıkları oyundan dolayı son 3 maçta 0 puanı hak etmediklerini söyledi.Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Eyüpspor evinde oynadığı Trabzonspor’a 1-0 mağlup oldu. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısınd
Şanlıurfa’da dere sularına kapılan traktör sürücüsü vinçle kurtarıldı
Ankara’da komşular arasında 3 buçuk saat arayla iki kez kavga çıktı: 3 yaralı
03Otomobil bariyere çarptı: 1’i ağır, 2 kişi yaralandı
04Bağcılar TEM’de yolcu otobüsü alevlere teslim oldu
05Halk otobüsündeki uygunsuz davranış kamerada
06Erzurum’da şüpheli ölüm: Boğazından bıçaklanmış halde bulundu
07Çanakkale’de ev yangını: Mahsur kalan kişi kurtarıldı
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Hesap.com Antalyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük