Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 04 Nisan 2024 - 12:54 Yorum: 0

AB ülkelerine 3 bin 986 ton ihraç edildi

Batı Karadeniz Bölgesi’nin en önemli fındık ihracatını yapan Düzce’den, Avrupa Birliği’ne bağlı ülkelere yılın ilk üç ayında 3 bin 986 ton fındık ihraç edildi.Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü 2024 Ocak, Şubat ve Mart ayı ihracat veril...

AB ülkelerine 3 bin 986 ton ihraç edildi

Batı Karadeniz Bölgesi’nin en önemli fındık ihracatını yapan Düzce’den, Avrupa Birliği’ne bağlı ülkelere yılın ilk üç ayında 3 bin 986 ton fındık ihraç edildi.
Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü 2024 Ocak, Şubat ve Mart ayı ihracat verilerini açıkladı. Düzce’den Ocak ayında 2 bin 294 ton, Şubat ayında 541 ton, Mart ayında bin 151 ton olmak üzere toplam 3 bin 986 ton fındık ürünü ihraç edildi.
Düzce’den Avrupa Birliği ülkelerine 2023 yılında 9 bin 730 bin ton iç fındık ihracatı gerçekleşmişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber