Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:27 6 ilde araçların şasi ve motor numaralarını değiştirerek satan zanlılara op...20:20 TFF, Süper Lig’de 35. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı20:20 Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Geçirgen: “Bakanımıza çiftçilerimiz adına te...20:19 Öğrenci tarafından vurulan okul müdürü İbrahim Oktugan hayatını kaybetti19:52 Sinop’ta hırsızlık zanlısı yakalandı19:51 12 ayrı suçtan 30 yıl hapis cezası olan suç makinası kadın yakalandı19:49 Sosyal medyada tanıştığı şahsa 360 bin TL’sini kaptırdı19:47 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve İstanbulspor Başkanı Sarıalioğlu, PFDK’ya sev...19:39 Üst düzey Hamas yetkilisi: “İsrailli rehinelerin serbest bırakılması için a...19:38 Kepçeyle çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti19:36 16 yaşındaki ehliyetsiz çocuğun kullandığı motosiklet öğrenci servisi ile ç...19:33 Berlin Özgür Üniversitesi’ndeki Gazze’ye destek protestosuna polisten müdah...19:31 Gazze’ye destek protestoları Avrupa’daki üniversitelerde yayılıyor19:30 Bozüyük Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantıları sona erdi19:28 Başı kesilerek cesedi su kanalına atılan inşaat ustası toprağa verildi19:25 Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma imzalandı19:19 İsrail saldırılarında yaralanan İsrailli esir hayatını kaybetti19:17 İstismarcı sucu hakkında ara karar: Sanığın tutukluğunun devamına karar ver...19:07 Fenerbahçe’den İrfan Can Kahveci ve Osayi Samuel açıklaması19:05 DBB Başkanları birimleri denetledi
Dünya 24 Temmuz 2014 - 23:10 Yorum: 0

Abbas, "ateşkes" için Ürdün'de

Ürdün Kralı Abdullah ile biraraya gelen Filistin Devlet Başkanı Abbas, Mısır'ın ateşkes girişiminin desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Abbas, 'ateşkes' için Ürdün'de

Ürdün Kralı Abdullah ile başkent Amman'daki Kral Hüseyin Sarayı'nda biraraya gelen Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Mısır'ın ateşkes girişiminin desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Ürdün Kraliyet Sarayı'ndan yapılan açıklamaya göre, Filistin Devlet Başkanı Abbas, Ürdün Kralı Abdullah ile başkent Amman'daki Kral Hüseyin Sarayı'nda biraraya gelerek, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını ve muhtemel ateşkes girişimlerini görüştü.

Basına kapalı gerçekleşen görüşmede, Kral Abdullah'ın Gazze'ye yönelik saldırıların uluslararası hukuka aykırı olduğunu ve saldırıların sona ermesi için Mısır'ın ateşkes girişiminin desteklenmesi görüşünü benimsediğini yinelediği belirtildi.

Kral Abdullah'ın Ortadoğu'da sulh ve güvenliğin sağlanması için Filistin sorununun çözümüne vurgu yaptığı kaydedilen açıklamada, İsrail-Filistin sorununun iki devletli çözümle sona ereceğini tekrarladığı yazıldı.

Açıklamada, Abbas'ın İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıların 'sadece felaket getirdiğini' ve bölgenin sulh ve güvenliğine ziyan verdiğini söylediği belirtildi.

Abbas'ın İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının durması için Mısır'ın ateşkes girişiminden diğer alternatif olmadığını belirttiği açıklamada, Abbas'ın 'Çocuk, hanım ve yaşlıların ölümünü durdurmak için ateşkes ümidi var' sözlerine yer verildi.

Açıklamada, Abbas'ın Mısır'ın girişiminin temelinde ateşkes sağlanacağını ve taleplere ilişkin de görüşmeler yapılacağını anlatım ettiği kaydedildi.

Muhabir: Zehra Yaman

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber