Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 02 Mayıs 2024 - 11:42 Yorum: 0

ABD’de Demokratlardan “Refah” çağrısı: “Sivilleri korumak için harekete geçin”

ABD Temsilciler Meclisi’nde 57 Demokrat, Başkan Joe Biden’ı İsrail tarafından Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentine düzenlenecek saldırıyı önlemeye çağıran açık mektuba imza atarken, “masum sivillerin yaşamını korumak için harekete geç...

ABD’de Demokratlardan “Refah” çağrısı: “Sivilleri korumak için harekete geçin”

ABD Temsilciler Meclisi’nde 57 Demokrat, Başkan Joe Biden’ı İsrail tarafından Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentine düzenlenecek saldırıyı önlemeye çağıran açık mektuba imza atarken, “masum sivillerin yaşamını korumak için harekete geçilmesi gerektiği” vurgulandı.
İsrail’in Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentine geniş çaplı saldırı planı büyük endişeye neden olurken, ABD’nin bu plan karşısındaki tavrı belirsizliğini koruyor. ABD Temsilciler Meclisi’nde 57 Demokrat Refah planına karşı Başkan Joe Biden’a çağrı yaptı. Biden ve yönetimine “Refah’a düzenlenmesi beklenen saldırıyı önleyin” mesajı gönderen Demokratlar, imzaladıkları açık mektupta mümkün olan her türlü tedbiri alma çağrısı yaptı. Temsilciler Pramila Jayapal ve Madeleine Dean önderliğindeki grup mektupta, İsrail’in uluslararası hukuka uymaması halinde ABD’nin “masum sivillerin yaşamını korumak için harekete geçmesi gerektiğini” vurguladı. Mektupta, “Refah’a yönelik geniş çaplı bir saldırıyı önlemek amacıyla, halihazırda imzalanmış olan yasalardan kaynaklanan yardımlar da dahil, İsrail hükümetine yapılan bazı askeri yardımları derhal durdurmak için mevcut yasa ve politikayı uygulamaya çağırıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber