Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 29 Kasım 2022 - 11:28 Yorum: 0

ABD’de kutup ayısının kar keyfi

ABD'nin New York eyaletinde etkili olan şiddetli kar yağışının keyfini hayvanat bahçesindeki bir kutup ayısı çıkardı.

ABD’de kutup ayısının kar keyfi

ABD'nin New York eyaletinde etkili olan şiddetli kar yağışının keyfini hayvanat bahçesindeki bir kutup ayısı çıkardı.

ABD'nin New York eyaletini geçtiğimiz hafta sonu şiddetli kar fırtınası vurdu. Eyaletin en kalabalık ikinci şehri olan Buffalo'da kar kalınlığı 40 santimetreye kadar ulaştı. Fırtına hayatı olumsuz etkilerken Buffalo Hayvanat Bahçesi'ndeki bir kutup ayısı ise karın keyfini çıkardı. Kutup ayısı Luna, kulübesinden heyecanla dışarı çıkarak kar birikintisinin içine atlayıp, yuvarlandı. Luna'nın karla oynadığı görüntüler sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlendi.

Hafta sonu New York'un kuzey ve batı bölgelerinde etkili olan "göl etkili kar fırtınası" nedeniyle 3 kişi hayatını kaybetmişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber