Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:02 Park ettiği aracının el frenini çekmeyi unutunca araç metrelerce kaydı: O a...09:01 Bağ evi fareleri yakalandı, 460 bin TL değerinde çalıntı malzeme ele geçiri...09:00 Esenyurt’ya bir evden 400 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan hırsızlar...08:59 Hacılar Erciyesspor Yozgat’ta puan arayacak08:56 Talasgücü Belediyespor son maçına çıkıyor08:52 Bilgi yarışmasını ’Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ kazan...08:49 Konya’da çiftlikte yangın08:43 Yurtta hava durumu08:41 Bakan Işıkhan, Denizli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına ka...08:28 Doğa harikası şelalede hafta sonu yoğunluğu08:12 ’Narkoçelik-14’ operasyonlarında 322 kilogram uyuşturucu madde ve 135 bin a...07:55 Mersin’de 37 ekiple eş zamanlı asayiş uygulaması07:53 Zehir Tacirlerinin Oluşturduğu Yerel Suç Örgütlerine, Uyuşturucu Madde İmal...07:43 Yasa dışı bahis operasyonda 450 milyon TL para trafiği tespit edildi: 35 gö...06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...
Yerel 23 Kasım 2016 - 17:13 Yorum: 0

ABD’li oyun kurucu büyükşehirde

Büyükşehir Belediyespor, ABD'li oyun kurucu Lazeric Jones'la anlaşmaya vardı.

ABD’li oyun kurucu büyükşehirde

Büyükşehir Belediyespor, ABD'li oyun kurucu Lazeric Jones'la anlaşmaya vardı. Jones, Ocak ayında geçeceği sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalayarak takıma katılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Süper Ligi hedefi doğrultusunda kadrosunu takviye isimlerle güçlendiriyor. Daha önce Türkiye'de Pınar Karşıyaka forması giyen Amerikalı oyun kurucu Lazeric Jones ile ön sözleşme imzalandı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, "Geçtiğimiz sezon Pınar Karşıyaka forması giyen oyun kurucu Lazeric Jones ile ön sözleşme imzaladık. Ocak ayından itibaren takımımızla birlikte olacak. Şehrimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Köse, "Geçtiğimiz günlerde Amerika'da bulunan yöneticilerimizden iyi haberler aldığımızı sizlerle paylaşmıştım. Lazeric Jones çok önemli bir oyuncu. Takımımızın gücünü daha da arttıracaktır. Jones, Ocak ayında şehrimize gelecek. Sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalayacağız. Takımımıza maksimum seviyede fayda sağlayacağına inanıyoruz. Sezona başlarken tek hedefimizin Basketbol Süper Ligi olduğunu ifade etmiş; bu doğrultuda transferler gerçekleştirmiştik. İnşallah hem takımımıza yaptığımız yeni transferler hem de mevcut oyuncularımızın gayreti ile bu hedefimize ulaşacağız. Ben yeni transferimizin bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber