Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 28 Şubat 2022 - 00:03 Yorum: 0

ABD’nin Moskova Büyükelçiliği: “ABD vatandaşları, halen mevcut olan ticari seçenekler aracılığıyla Rusya’dan derhal ayrılmayı düşünmeli”

ABD'nin Moskova Büyükelçiliği, Rusya'daki ABD vatandaşlarına çağrı yaparak, "ABD vatandaşları, halen mevcut olan ticari seçenekler aracılığıyla Rusya'dan...

ABD’nin Moskova Büyükelçiliği: “ABD vatandaşları, halen mevcut olan ticari seçenekler aracılığıyla Rusya’dan derhal ayrılmayı düşünmeli”

ABD'nin Moskova Büyükelçiliği, Rusya'daki ABD vatandaşlarına çağrı yaparak, "ABD vatandaşları, halen mevcut olan ticari seçenekler aracılığıyla Rusya'dan derhal ayrılmayı düşünmeli" ifadelerine yer verdi.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırısının ardından başta Avrupa Birliği (AB) ülkeleri olmak üzere birçok ülke Rus uçaklarına hava sahasının kapatma kararı aldı. ABD'nin Moskova Büyükelçiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Rusya'daki ABD vatandaşlarına çağrı yapılarak, "Artan sayıda havayolu Rusya'ya giriş ve çıkış uçuşlarını iptal ediyor ve çok sayıda ülke hava sahasını Rus havayollarına kapattı. ABD vatandaşları, halen mevcut olan ticari seçenekler aracılığıyla Rusya'dan derhal ayrılmayı düşünmeli" denildi.

Açıklamada ayrıca, "ABD Büyükelçiliği, ABD vatandaşlarına Dışişleri Bakanlığının Rusya için Seyahat Danışmanlığı seviyesinin "Seviye 4: Seyahat Etmeyin" seviyesinde olduğunu hatırlatıyor" ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları karşısında İspanya, Kanada, İngiltere, Almanya, Hollanda, Fransa, İtalya, Portekiz, Avusturya, Belçika, İzlanda, İrlanda, Norveç, Finlandiya, Danimarka, Polonya, Estonya, Letonya, Litvanya, Romanya, Çekya, Slovenya ve Bulgaristan hava sahasını Rus havayollarına kapattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber