Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 29 Ocak 2023 - 09:43 Yorum: 0

Aç kalan tilkiler mahalleye indi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yiyecek aramak için mahalleye inen tilkiler cep telefonu kamerasına yansıdı.

Aç kalan tilkiler mahalleye indi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yiyecek aramak için mahalleye inen tilkiler cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlçede başlayan kar yağışının ardından yüksek kesimlerde aç kalan yaban hayvanları merkeze inmeye başladı. İlçenin Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir arsa içinde 2 tilki, yiyecek ararken görüntülendi.

Kar yağışının başlamasıyla tilkilerin ortaya çıktıklarını belirten Adem Ulalı, "Malum bu sene ocak ayının bitmesine rağmen sadece dağlarda kar vardı. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı her yeri beyaza bürüdü. Bu yağışla beraber sanırım aç kaldıkları için 2 tilki mahallede yiyecek arıyordu. Ben de hemen kayda aldım. Bundan sonra tilki, kurt ve ayı gibi hayvanlar ortaya çıkmaya başlayacak. Elimizden geldikçe doğaya yiyecek bırakalım" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber