AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Ejder Açıkkapı, Elazığ'ın Türkiye'nin en gelişmiş illerinin aldığı hizmeti alabilmesi için hep birlikte...
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Ejder Açıkkapı, Elazığ'ın Türkiye'nin en gelişmiş illerinin aldığı hizmeti alabilmesi için hep birlikte mücadele edeceklerini söyledi.
Açıkkapı, Doğukent Mahallesi'nde vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Açıkkapı, Elazığ'ın kararının net olduğunu sahada gördüklerini, saha çalışmalarına ara vermeksizin devam edeceklerini vurgulayarak Elazığ'da ayak basmadık yer bırakmayacaklarını kaydetti. Daha sonra seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştiren Açıkkapı, burada yaptığı açıklamada 2023 seçimlerinin önemine vurgu yaparak seçimlerin sadece Türkiye'de değil dünya çapında çok önemli bir seçim olduğunu vurguladı. AK Parti Elazığ Milletvekili adayı Açıkkapı, "Bizim bir derdimiz var. Bizim liderimizin ve onun yol arkadaşlarının bir derdi var. Bizim millet ve ümmet sevdamız var. Bizim mazlum coğrafyalarda inim inim inleyen insanlarımıza olan muhabbetimiz var. Bu muhabbeti bize öğreten, sizleri bize arkadaş kılan liderimize buradan saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Dünyanın en önemli seçimi yapılacak diyorlar. Bunu biz değil, Amerika, Fransa, Almanya, İtalya söylüyor. Velhasıl bu topraklarda geçmişte at oynatan, milletimizi geçmişte dört bir yandan kuşatan, büyük devletler ve küresel güç dediğimiz devletler, dünyanın en önemli seçimi diyor. Peki, neden dünyanın en önemli seçimi? Çünkü onlar istiyorlar ki Türkiye'de AK Parti öncesinde, 100 yıllık süre içerisinde ve öncesinde, yüzyıllardır bu topraklara acı ve gözyaşını getirmekten başka hiçbir faydası olmayan bu devletler istiyorlar ki yine istedikleri gibi iktidarlar gelsin. Yine milletimizi inim inim inletebilsinler. Benim milletimin, birinci sınıf vatandaş olarak hizmet ettiğimiz milletimizin tekrar zincirlere vurulmasını istiyorlar. Ama biz biliyoruz ve görüyoruz ki Elazığ şunu haykırıyor size bunun fırsatını Elazığ'dan da Türkiye'den de vermeyeceğiz. Bizim bu şehre vefa borcumuz var. Elazığlı vatandaşımızın Türkiye'nin en gelişmiş ilinde vatandaşın aldığı hizmet neyse onu kazandırmanın mücadelesini birlikte vereceğiz" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Birilerinin bizi çekmek istediği tuzaklara düşmüyoruz. Tedbirli, temkinli, soğukkanlı şekilde sükûneti elden bırakmadan kardeşlik ve komşuluk hukukuna riayet ederek süreci yönetiyoruz."
Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, temaslarda bulunmak üzere geldiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) yaptığı açıklamada, "Bizim her zaman her yerde söylediğimiz gibi, bütün platformlarda kullandığımız gibi K
Lübnan Dışişleri Bakanı Youssef Raggi, İran Büyükelçisi Muhammad Rıza Şeybani’nin "istenmeyen kişi" olarak ilan edildiği ve ülkeden sınır dışı edilmesi yönünde karar alındığını duyurdu.Lübnan yönetimi, İran’ın Beyrut Büyükelçisi Muhammad Rıza Şeybani’yi i
İran Cumhurbaşkanlığı, İsrail saldırılarında hayatını kaybeden Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Laricani’nin yerine Muhammed Bakır Zülkadir’in atandığını bildirdi.
AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, 8 kişinin yaralandığı kazayla ilgili olarak, "Yaralanan 59. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Atilla Koç’a, 66. Hükümet Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’a ve kazad
Antalya Muratpaşa Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü, evde bakım hizmetleri kapsamında 2025 yılında 2 bin 415 hastaya ulaştı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa’mızda herkese uzanan bir el var. Kimse yalnız değil, biz varız" dedi.Beledi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya Dışişleri Bakanı Johann David Wadephul ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan Al Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede savaşı sonlandırmaya yönelik devam eden çalışmalar değerlendirildi.
Van’da çöp kamyonu alev alev yandı
İstanbul Valiliği’nden Resul Emre Şahan’ın mahkemede savunmasındaki iddialara ilişkin açıklama
03İskenderun’da işledikleri suçlardan aranan 2 kişi yakalandı
04İstanbul’da kaçak silah operasyonu: 2 av tüfeği ve 122 tabanca ele geçirildi
05Hatay’da hapis cezası ile aranan 3 kişi yakalandı
06Mobilya atölyesinde yangın
07’Uyuşturucu’ soruşturması: Fikret Orman gözaltına alındı
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Hesap.com Antalyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük