Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mayıs 2024 - 10:40 Yorum: 0

Acil Çağrı Merkezi personeline motivasyon ve moral desteği

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ile 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde, kurum personeline yönelik tezhip ve karakalem kursları başladı.Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğ...

Acil Çağrı Merkezi personeline motivasyon ve moral desteği

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ile 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde, kurum personeline yönelik tezhip ve karakalem kursları başladı.
Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Meslek Edindirme Kursları, birbirinden farklı ve öğretici kursları vatandaşlarla buluşturmasının yanı sıra kamu kurumlarıyla da işbirlikleri gerçekleştiriyor.
112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ile imzalanan ve kurs, eğitim ve proje çalışmalarını içeren işbirliği protokolü çerçevesinde 112 Acil Çağrı Merkezinde görevli personelin moral ve motivasyonunu artırmak üzere tezhip ve karakalem kursları başladı.
Kurum personelinin isteği doğrultusunda açılan kurslar sayesinde, 112 personelleri yeni beceriler kazanıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber