Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Haziran 2022 - 16:48 Yorum: 0

Adalar Belediyesi önünde hayvanseverlerden eylem

Büyükada'da Adalar Belediyesi binasının önünde toplanan hayvanseverler, veterinerlik hizmetlerinden memnun olmadıkları ve sokak hayvanlarıyla ilgili taleplerinin...

Adalar Belediyesi önünde hayvanseverlerden eylem

Büyükada'da Adalar Belediyesi binasının önünde toplanan hayvanseverler, veterinerlik hizmetlerinden memnun olmadıkları ve sokak hayvanlarıyla ilgili taleplerinin yerine getirilmediği gerekçesiyle eylem yaptı.

Büyükada'da hayvanseverler, Adalar'da veterinerlik hizmeti alamadıkları ve kedi ölümlerinin arttığı gerekçesiyle Adalar Belediye binasının önünde toplanarak eylem yaptı. Ellerinde, "İlaç yok, klinik yok, ruhsat yok" yazılı pankart taşıyan hayvanseverler, basın açıklaması yaptı.

"Adalar Belediyesi'nden şeffaf ve ücretsiz veterinerlik hizmeti talep ediyoruz"

Belediye binası önünde yapılan basın açıklamasında, "Bizler Adalar Belediyesi'nden şeffaf, ücretsiz ve veterinerlik mesleğinin ilke ve kurallarına uygun şekilde sunulan veterinerlik hizmeti talep ediyoruz. Adalar Belediyesi veterinerlik birimi bünyesinde görev yapan 3 veteriner ve 2 yardımcı personel olmasına rağmen ve hatta sadece Büyükada ve Heybeliada'da görev yapan 2 veteriner ve 2 yardımcı personel olmasına rağmen bu talebimiz 2,5 senedir yerine getirilmemektedir. İşte bu nedenle Adalar Belediyesi Meclis Toplantısı öncesi bugün de basın açıklamamızı gerçekleştirmek ve ardından mecliste pankartlı protestomuzu gerçekleştirmek üzere 4. defa burada toplandık. Neyi protesto ediyoruz, Adalar Belediyesi'ndeki durumu maddeler halinde tekrar aktarıyoruz. Adalar Belediyesi'nin ilaç ruhsatı, veteriner kliniğinin gayri hijyenik ortamı ve ilaçların etkilerini kaybedecek şekilde uygunsuz koşullarda muhafazası nedeniyle 2.5 sene önce iptal edildi. Adalar Belediyesi ilaç ruhsatını geri kazanmak için iki sene boyunca hiçbir şey yapmadı" ifadeleri kullanıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber