Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 25 Mayıs 2024 - 14:57 Yorum: 0

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un acı günü

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un bir süredir tedavi gören eniştesi İsmail Çetinkaya, hayatını kaybetti. Çetinkaya’nın cenazesi, Bakan Tunç’un da katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un eniştesi, Bakan Tunç’...

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un acı günü

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un bir süredir tedavi gören eniştesi İsmail Çetinkaya, hayatını kaybetti. Çetinkaya’nın cenazesi, Bakan Tunç’un da katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un eniştesi, Bakan Tunç’un Danışmanı Selim Çetinkaya’nın babası İsmail Çetinkaya, bir süredir tedavi gördüğü İstanbul’daki hastanede hayatını kaybetti. Çetinkaya’nın cenazesi memleketi Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Ulukaya köyünde son yolculuğuna uğurlandı.
Ulukaya Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazına Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Bartın Cumhuriyet Savcısı Faruk Kaynak, Bartın Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Ertan Şahin, Bartın Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Harun Ceylan, mülkü ve idari amirler, polis ve askeri erkan, merhumun yakınları, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Çetinkaya’nın cenazesi, dualarla Ulupınar köyü mezarlığı aile kabristanına defnedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu