Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 09 Aralık 2022 - 11:23 Yorum: 0

Adana Genç İş Adamları Derneği Ortaokulu Adana Şampiyonu

Adana Genç İş Adamları Derneği Ortaokulu voleybolda Adana Şampiyonu oldu.

Adana Genç İş Adamları Derneği Ortaokulu Adana Şampiyonu

Adana Genç İş Adamları Derneği Ortaokulu voleybolda Adana Şampiyonu oldu.

Adana Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ortaokullar Arası Kızlar Voleybol Şampiyonasına 33 okul katıldı.

Mustafa Serhat Eryılmaz antrenörlüğünde maçlara hazırlanan ve şampiyona sonunda Adana şampiyonu olan Adana Genç İş Adamları Derneği Ortaokulu sırasıyla, Oğuzhan Ortaokulu, Buhara Ortaokulu ve İmamoğlu Cumhuriyet Ortaokulunu, eleme grubunda ise son olarak Hıdır Ünverdi Ortaokulu'nu set vermeden yendi.

Final grubunda ise sırasıyla Kozan Akdam, Ceyhan Arif Nihat Asya Ortaokulu ve final maçında da Saidi Nursi İmam Hatip Ortaokulunu yenerek Adana Şampiyonluğunu set vermeden elde etti.

İkinciliği Saidi Nursi İmam Hatip Ortaokulu, üçüncülüğü Ceyhan Arif Nihat Asya Ortaokulu, dördüncülüğü ise Kozan Akdam Ortaokulu kazandı.

Adana Genç İş Adamları Derneği, 5-8 Ocak 2023 tarihleri arasında Hatay'da yapılacak olan bölge şampiyonasında Adana'yı temsil etmeye hak kazandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber