Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 16 Mayıs 2024 - 20:18 GÜNCELLEME: 16 Mayıs 2024 - 20:18 Yorum: 0

Şeyh Edebali Üniversitesi doluluk oranı yüzde 98.74 ulaştı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin doluluk oranı yüzde 98.74 ulaştı.

Şeyh Edebali Üniversitesi doluluk oranı yüzde 98.74 ulaştı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin doluluk oranı yüzde 98.74 ulaştı. Açıklanan sonuçlar ardından açıklamada bulunan Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, "Üniversitemiz tercih edilen bir üniversite haline gelmiştir" ifadelerini vurguladı.

Şeyh Edebali Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla %98.74 doluluk oranına ulaştı. Açıklanan sonuçlara göre ön lisans programları için yüzde 100, lisans programları için yüzde 96.84 doluluk oranına ulaşan üniversitede ,2022-2023 eğitim öğretim dönemine yüzde 98.74 doluluk oranı ile başlayacak.

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, üniversitelerinin tercih edilen bir üniversite olduğunun altını çizdi. Beydemir, "Üniversitemiz gerek akademik ve idari kadrosunun güçlü ve dinamik olmasıyla gerek eğitim kalitesiyle ve gerekse diğer pek çok bileşenle tercih edilen bir üniversite haline gelmiştir. Öğrencilerimize en iyi eğitimi en güzel şekilde verme gayreti içindeyiz. Üniversitemize yerleşmeye hak kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber