Adıyaman’da sahne alan 2. Ordu Bölge Bandosu, geniş repertuvarıyla dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Türkiye Petrolleri Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıl
Adıyaman’da sahne alan 2. Ordu Bölge Bandosu, geniş repertuvarıyla dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Türkiye Petrolleri Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Koro şefliğini Ahmet Kerem Çolak’ın üstlendiği konserde marşlardan halk ezgilerine, kahramanlık türkülerinden Adıyaman yöresine ait eserlere kadar pek çok parça seslendirildi. Özellikle “Adıyaman Türküsü” ve “İzmir Marşı” izleyicilerden büyük beğeni topladı.
Marşlar ve Türküler Salonda Coşku Oluşturdu
Konser boyunca vatandaşlar ve öğrenciler seslendirilen marşlara ve türkülere hep birlikte eşlik etti. Adıyaman yöresine ait eserler ve kahramanlık şarkıları salonda coşkulu anların yaşanmasına neden oldu.
Program sonunda öğrenciler de sahneye çıkarak bando takımına eşlik etti. Bazı öğrencilerin şeflik yapması ise renkli görüntüler oluşturdu. Konser, izleyicilerin uzun süre alkışlarıyla sona erdi.
“Unutulmayacak Bir Konserdi”
Konseri izleyen Şehit Fatih Doğan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden Furkan Bali, etkinliğin kendileri için unutulmaz bir deneyim olduğunu söyledi.
Bali, marşlar ve türküler eşliğinde milli duygularının daha da güçlendiğini belirterek, “Çok güzel bir konserdi. Söylenen marşlara, türkülere hep bir ağızdan eşlik etmek çok güzeldi. Bizim için inanılmaz bir deneyim oldu. Gerçekleşen konser, milli ve manevi duygularımızı yükseltti. Müzik bölümünde okuyan öğrenciler için de çok yararlı bir etkinlik oldu. Bayraklarımızı salladık, marşlara eşlik ettik. Unutulmayacak bir konserdi.” dedi.
“Öğrencilerimizin Gelişimine Katkı Sağlayacak”
Şehit Fatih Doğan Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Ahmet Şahin de öğretmen ve öğrencilerle birlikte etkinliğe katılmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Bu tür etkinliklerin öğrencilerin gelişimi açısından önemli olduğunu vurgulayan Şahin, “Etkinlik milli ve manevi duygularımızın coşması açısından çok güzeldi. Öğrencilerimiz sahneye çıktı, bando şefliği yaptı. Bu onlar için unutamayacakları bir an oldu. Bu tür konserler ve etkinlikler öğrencilerimizin gelişimine her anlamda katkı sağlayacaktır.” diye konuştu.
MHA Malatya Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Mersin'de asayiş değerlendirme toplantısı, Vali Atilla Toros başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, il genelindeki asayiş ve güvenlik durumuna ilişkin yürütülen çalışmalar değerlendirilirken, kamu düzeninin korunmasına yönelik uygulamalar da ele alın
Diyarbakır'ın Kulp ilçesi kırsal Uzunova Mahallesinde 1980'li yıllarda yapılan ve yaklaşık 40 yıldır bakımsızlıktan dolayı işlevini yitirecek duruma gelen göletin ıslahı, içme suyu hattının hayata geçirilmesi ve nüfusu 8 bine varan bölgede sağlık merkezi
Gazze'de işgal rejiminin saldırılarının 1000'inci gününde İLKHA'ya konuşan Mersin Umut Kervanı Dernek Başkanı Ömer Ramazan Soy, bölgede yaşanan insani felaketin ulaştığı boyutları anlattı. 7 Ekim'den bu yana yoğun bombardımanların sürdüğünü belirten Soy,
Gazze'de işgal rejiminin 7 Ekim 2023'ten bu yana sürdürdüğü saldırılar bininci gününe girerken, on binlerce Filistinlinin şehit olduğu, yüz binlercesinin yerinden edildiği süreçte uluslararası toplumun sessizliği ve İslam ülkelerinin etkili adım atmaması
Katar, çarşamba akşamı geç saatlerde Katar ve Pakistanlı arabulucuların ABD ve İranlı müzakerecilerle ayrı ayrı görüşmelerini tamamladığını ve İslamabad Mutabakat Zaptı ile ilgili konularda olumlu ilerleme kaydettiğini bildirdi. Katar Dışişleri Bakanlığı
Programa, Kovancılar Kaymakamı Abdulhamid Uyar, Belediye Başkanı Vahap Gök, ilçe protokolü ve çok sayıda davetli katıldı. Hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilerin büyük heyecan yaşadığı törende, katılımcılar bu anlamlı başarıya ortak oldu. Törende konuş
ABD ordusu, Umman Denizi’nde meydana gelen helikopter kazasında bir askerin kaybolduğunu, üç askerin ise yaralandığını duyurdu. ABD Beşinci Filosu tarafından yapılan açıklamada, MH-60S Sea Hawk tipi helikopterin görev sırasında zorunlu iniş yaptığı, ardın
Emniyet Müdürlüğü ekiplerince aranan şahıslara yönelik çalışma yürütüldü. Yapılan çalışmalar neticesinde, FETÖ’ye üye olma suçundan hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işleml
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük